Oppo: Türkiye'de gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuz - Haberler - indir.com

Oppo: Türkiye'de gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 09:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Oppo’nun Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, İstanbul’da bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan basın toplantısı kapsamında Oppo şirketinin Türkiye’ye olan bakış açısı açıklanırken, ayrıca Zhou tarafından 2020 hakkında bazı önemli açıklamalarda yapıldı. 2019 yılının popüler telefon üreticilerinden birisi olan Oppo, tüketicilerin takdirini kazanan markalar arasında yer alıyor. Henüz geçtiğimiz gün içerisinde yeni nesil Reno 3 ve Reno 3 Pro modellerini tanıtan şirket adından oldukça söz ettirmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin Türkiye hakkındaki bazı görüş ve gelecek planlarına dair detaylar hakkında açıklamalar yapıldı.

Oppo Türkiye’den oldukça memnun

OPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyimOPPO A9 2020 ile kesintisiz deneyim

Genel müdür Weijan Zhou tarafından İstanbul’da bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Şirket yaptığı açıklamalarda Türkiye’nin genel durumu değerlendirildi. Buna göre Zhou, 2019’un başlarında Türkiye pazarına girdiklerini ve ilk modelleri olan RX 17 Pro, RX 17 Neo ve AX7 modelleri ile kullanıcıların dikkatlerini çektiklerini belirtti. Ayrıca şirketin Mayıs ayında duyurmuş olduğu Reno serisi ise Türkiye pazarında ciddi bir yer sahibi olduklarını belirtti. Şirkete ve modellere gösterilen ilgiden ise oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Ayrıca Genel Müdür Zhou, ünlü isimler ile yapmış oldukları reklam kampanyası sayesinde Oppo’yu daha fazla tanıttıklarını ve Reno 2 sersinin Türkiye’de kamerası iyi telefon olarak bilindiğini belirtti. Benzer reklam çalışmalarının süreceği belirtilirken, yeni çalışmaların da sürdüğü belirtildi. 2020 yılının da oldukça büyük bir öneme sahip olduğu belirtiliyor. Daha iyi ve iddialı ürün çeşitliliğine sahip olacakları belirtilirken, yeni dönemde akıllı saatler ve yeni nesil kulaklıklar üreteceklerini de belirtiyor. Ayrıca yenilikçi 5G alt yapı ağ desteği için de çalışmaların sürdüğü ve 2020 yılında 5G desteğine sahip modellerinin de olacağını belirtiyor. Bakalım Oppo ne gibi modelleri ülkemize sunacak göreceğiz.


OPPO Reno 3 ve Reno 3 5G Pro TanıtıldıOPPO Reno 3 ve Reno 3 5G Pro Tanıtıldı
AirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldıAirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldı

PAYLAŞ