Oppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldi - Haberler - indir.com

Oppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-17 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Türkiye’de de resmi olarak satılan markalardan olan OPPO, akıllı saat modeli Watch ve akıllı bileklik modeli Band için tam iOS desteğini getirdi. Türkiye’de satılan Apple Watch tasarımına benzemesi ile oldukça şık bir saat olan OPPO Watch ile Türkiye’de resmi olarak yer almayan Band modeli için resmi HeyTap Health uygulaması App Store’da yayınlandı. Bu sayede artık her iki bileklik modeli de iPhone modelleri için tüm özellikleri rahat bir şekilde kullanılabilir olacak. Oldukça sade ve modern bir arayüze sahip olan HeyTap Health uygulaması, kullanıcıların saat ve bilekliklerini özelleştirmesine imkan tanıyor ve detaylı sağlık verileri sunabiliyor.

OPPO Watch ve Band için iOS desteği geldi

OPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecekOPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecek

Şirketin Watch akıllı saat modeli için daha önce de bir iPhone senkronizasyon desteği de vardı. Bağlantı eskiden Google Wear OS uygulaması üzerinden yapılabiliyordu. HeyTap Health’in yerleşik olarak iOS’ a gelmesi ise süreci çok daha işlevsel ve kullanışlı bir hale getirdi. HeyTap Health’in Apple Health ile veri paylaşabildiğini de belirtelim. OPPO Watch modeli 46 mm ve 41 mm olarak iki farklı boyutta geliyor. 46 mm gövdesinde çift kavisli AMOLED ekranın yer aldığını belirtelim. Bir akıllı saatte kavisli ekran oldukça şık görünürken, modelin Qualcomm imzalı Snapdragon Wear 3100 işlemcisi bulunuyor.

İşletim sistemi olarak ise Google’ın akıllı telefonlara özel geliştirdiği Wear OS olan Watch, 46 mm için iki farklı, 41 mm için ise üç farklı renge sahip durumda.


Oppo Reno 5 Z tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıOppo Reno 5 Z tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı
Oppo'nun yeni amiral gemisi 6 serisi duyurulduOppo'nun yeni amiral gemisi 6 serisi duyuruldu

PAYLAŞ