Oppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunuldu - Haberler - indir.com

Oppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 20:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oppo marka üst segmentli en yeni akıllı cep telefonu olarak karşımıza çıkacak olan Oppo Reno'nun sahip olduğu özellikler TENAA tarafından yapılan sızıntılar ile karşımıza çıkıyor. Oppo, 10 Nisan atrihinde yeni akıllı cihaz üreticisi markası, Reno'nun ilk modelini kullanıcı kitlenin beğenisine sunacağının haberini vermişti. Akıllı cihaz üretici firmalar her geçen gün daha da çoğalıyor. Gerek yeni firmalar gerek büyük firmaların yan şirketleri olarak birçok akıllı cihaz üretici ile karşı karşıya geliyoruz. Bu sayede hem özellik hem de tasarım açısından zengin içerikli akıllı cihazlar ile karşı karşıya gelebiliyoruz. 

Katlanabilir telefon rekabetinde yeni isim: OppoKatlanabilir telefon rekabetinde yeni isim: Oppo

Dün gelen bir sızıntı sayesinde Oppo Reno adlı akıllı cihazın tasarımını detaylı bir şekilde incelememize imkan tanımıştı. Ancak en son gerçekleşen TENAA sızıntıları ile Oppo Reno'nun neredeyse tüm özellikleri hakkında bilgi edinebiliyoruz. TENAA tarafından yapılan bu sızıntılara baktığımız taktirde PCAM00 ve PCAT00 model numaralı Oppo Reno modelleri gösteriyor ki bu modellerin Snapdragon 710’lu versiyonlar olduğunu herkes tarafından biliniyor. Oppo Reno, Snapdragon 855’li ve 5G destekli modellere de sahip olacak. Ayrıca beklentiler bir Lamborghini Edition’ın da piyasaya girmesi yönünde beklentiler vardır. 

Oppo Reno'nun özellikleri

Burada yer alan özellik bilgileri sızıntılardan elde edilen bilgilerdir. Bilgilerin kesinliği hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Snapdragon 710 ve Snapdragon 855 işlemci sistemi doğrultusunda tasarlanan Oppo Reno akıllı cihazlar 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip cihazlar, 6 GB RAM, 256 GB depolama alanına sahip cihazlar, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile gelen cihazlar, 12 GB RAM, 512 GB UFS 3.0 depolama (Lamborghini Edition sürümü için) alanına sahip olan akıllı cihazlar olarak karşımıza çıkacaklar. RAM ve depolama alanında artış olduğunda fiyatın artacağını da aklınızda bulundurun. 

6.4 inç 2340 x 1080 piksel Full HD+ AMOLED ekran özelliği doğrultusunda tasarlanan bu son teknoloji Oppo markalı akıllı cihazlar 48 MP + 5 MP çift kamera sistemi ile geliyor. Cihazın Snapdragon 855’li modelinde ise 10x yakınlaştırma destekli üçüncü bir kamera daha yer alacak. Cihazlarda 16 MP özellikli bir ön kamera sistemi de mevcut olacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda Android 9.0 Pie işletim sistemi doğrultusunda tasarlanmış olan Oppo Reno, 3.680 mAh batarya özelliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Lamborghini Edition sürümünde 5000 mAh batarya özelliği Snapdragon 855’li sürümde 50W hızlı şarj desteği de olacak. Şimdiden heyecanla beklenen bu akıllı cihazlar hakkında verilen bilgiler sızıntılardan derlenerek hazırlanmıştır. 

 


OPPO'dan Ar-Ge'ye 1.43 milyar dolar!OPPO'dan Ar-Ge'ye 1.43 milyar dolar!
Oppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacakOppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacak
Oppo Find X2 Özellikleri Ortaya ÇıktıOppo Find X2 Özellikleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ