Oppo Reno5 Pro + hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Oppo Reno5 Pro + hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-07 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Oppo’nun yeni Reno 5 Pro+ 5G modeli bir ilke sahip olarak pazara gelebilir. İşlemci tarafında güçlü Snapdragon 865 işlemcisi ile gelecek olan bu model, elektrokromik bir arka panel ile pazara giriş yapabilir. Çinli akıllı telefon üreticilerinin pazarda çeşitli ilkleri gerçekleştirdiğini görmeye devam ediyoruz. Oppo Reno 5 Pro+ 5G ise ilk defa elektrokromik bir malzeme ile gelen akıllı telefon olacak. Oppo Reno 5 serisi modeller sunacakları üst seviye performansları kadar yenilikler ile de dikkat çekeecek. 10 Aralık tarihinde Reno 5 ve Reno 5 Pro modellerinin tanıtılması bekleniyor. Seriye bir model daha dahil etmesi beklenen Oppo, Reno 5 Pro+ 5G adlı bir cihaz daha çıkarmaya hazırlanıyor.

Oppo Reno 5 Pro+ 5G ilginç bir yenilik ile geliyor

OPPO Find X3'ün bazı özellikleri ortaya çıktıOPPO Find X3'ün bazı özellikleri ortaya çıktı

Üretici marka bu yeni cihazda yenilikler ile geliyor. Weibo’da gerçekleştirilen sızıntıya göre Reno 5 Pro+ 5G modeli arka panelde elektrokromik bir malzemeye sahip olacak. Akıllı cam paneli olarak isimlendirilen bu malzeme sayesinde belli gerilimler sayesinde cihazın arka camının renginin değişikliğine gidilebilecek. Modelin arka panelinin tamamen bu yapıda olmayacağı ve deri malzeme ile karışık olacağı söyleniyor. Vivo ve OnePlus’un üzerinde çalıştığı bu teknolojiyi seri üretime geçiren ilk şirketin Oppo olması bekleniyor.

Dörtlü arka kamera sistemine sahip olacağı sızdırılan bu yeni modelin arka tarafta 50 MP’lik Sony IMX7xx sensörüne sahip olması bekleniyor. Bir adet 16 MP değerinde ultra geniş açı lensin dahil edileceği modelin üçüncü kamerasının detayları da belli olmuş değil. Kare görünümlü kameranın 12 MP 2x optik zoom yetenekli telefoto lens olacağı söyleniyor. Snapdragon 865 işlemcisine sahip olacak olan bu akıllı telefonun 10 Aralık tarihinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor.


OPPO A53 5G bazı özellikleri sızdırıldıOPPO A53 5G bazı özellikleri sızdırıldı
Oppo ColorOS aylık 370 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştıOppo ColorOS aylık 370 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı

PAYLAŞ