Oppo Reno5 Lite ile sosyal medyanızı renklendirin - Haberler - indir.com

Oppo Reno5 Lite ile sosyal medyanızı renklendirin

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 08:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo'nun Reno5 Lite modeli, sosyal medyada oldukça fazla vakit geçirenler için ihtiyaç duyacakları kamera ve video özelliklerini bir araya getiriyor. Fotoğraf ve video özelliklerinde kendi hikayelerinizi çekmeniz konusunda yardımcı olacak olan tüm özelliklere sahip olan bir akıllı telefon olarak değerlendirilen Reno5 Lite, 48MP çözünürlüğünde bir ana kamera özelliğine sahiptir. Reno5 Lite modelinde fotoğraf ve videolarınıza derin bir hava kazandırmak için ana kamera 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP mono kamera ile uyumlu bir şekilde çalışabilir.

Oppo Reno5 Lite, sosyal medya kullanıcılarına hitap ediyor

Reno5 Lite modeli selfie çekmekten keyif alanlar için de oldukça kaliteli özellikler sunuyor. Cihazın ön kısmında 32MP çözünürlüğünde bir kamera yer alan Reno5 Lite, iki perspektifi tek seferde yakalamanın yeni bir yöntemini keşfetmenizi sağlıyor. "Çift Görüntülü Video" özelliği ile beraber hem ön hem de arka kameradan aynı anda kayıt yapmanız mümkündür. Bir yanda da arka kamerayı kullanırken çevreyi çekerken diğer bir yandan ise ön kameradan da yüzünüzdeki heyecanı ölümsüzleştirebileceğiniz anı tek bir ekranda görebilirsiniz. Bunu sosyal medya medya üzerinde paylaşarak, yaratıcı içeriklerinizle fark yaratabilirsiniz. 

OPPO ekran altı kamera üzerinde çalışıyorOPPO ekran altı kamera üzerinde çalışıyor

Oppo’nun “Yapay Zeka Portre Video" özelliği Reno5 Lite modelinde güncel bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Söz konusu bu özellik, çekilen videolarda kişileri tanır ve onlara akıllı bir şekilde geri planda da seçebilir. Çekimdeki kişi parlak renklere sahip olurken geri planda kalanlar ise bir siyah beyaz portre uygulanır ve bu şekilde portrenin öznesi olan kişi öne çıkıyor. “Monochrome Video”, yaratıcı düşüncelerini renklerle ifade etmeyi seven kişiler için son derece etkileyici bir özelliktir. Bu özellik her karede tek RGB (Kırmızı-Yeşil-Mavi) rengini vurguluyor ve diğer renk spektrumlarını filtreliyor. Bu sayede zır renkleri yan yana sıralayarak çekmiş olduğunuz videolara farklı bir hava katabilirsiniz. Perde arkasında ise Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) özelliği çalıştığı için hareket halinde dahi sabit bir video kaydı yapabilirsiniz. 

Reno5 Lite, gündüz veya gece çekmiş olduğunuz fotoğraflarla arka planı beğenmemeniz halinde sizi mutlu etmeye yardımcı olacak özellikler ile beraber geliyor. "Dinamik Bokeh" bulanıklaştırma efekti ışığı çizgilere çevirebiliyor ve arka planın ayrıntılarının görülmesini engeller. "Gece Portresi" ise geri plana çok güzel ve yuvarlak mercek ışıkları koyar. Oppo Reno5 Lite ayrıca “Yapay Zeka Sahne Geliştirme 2.0” özelliği ile 22 çeşit manzarayı tanır. Hazırladığını videoları sosyal platformlarınızda paylaşmadan önce “Soloop” uygulaması ile filtreyle, altyazıyla ve müzikle paylaşılabilir film kalitesinde bir klip haline getirerek daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. 

 


Oppo ekran altı kamera teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdiOppo ekran altı kamera teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi
OPPO yeni ekran altı kamera teknolojisini tanıttıOPPO yeni ekran altı kamera teknolojisini tanıttı
OPPO kamera konusunda çok daha iyi hale gelebilirOPPO kamera konusunda çok daha iyi hale gelebilir

PAYLAŞ