OPPO Reno4 Pro basın görselleri heyecanlandırdı - Haberler - indir.com

OPPO Reno4 Pro basın görselleri heyecanlandırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Sık sık gündeme gelerek adından söz ettirmeyi başaran akıllı cep telefon modellerinden OPPO Reno4 Pro, bu sefer resmi basın görselleri ile gündemde yerini aldı. OPPO Reno4 Pro ve bununla beraber Reno4 ile resmi olarak 5 Haziran tarihinde karşı karşıya geleceğiz. Reno3 ailesinin Türkiye'de yerini alması nedeniyle ileride Türkiye'de de satılacağı düşünülen telefonlardan OPPO Reno4 Pro, sayfada yer alan basın görselleriyle adından bir kez daha söz ettirmiş gözüküyor. 

Kavisli kenarları ve ince çerçeveli olmasıyla oldukça modern bir görünüme sahip olan bu telefon yayınlanan görsellerde sunulacak iki rengi ile karşımıza çıkıyor. En çok da arka kısmında yer alan büyük lenslere sahip kamera modülü ve "Reno Glow" yazısıyla dikkat çeken orta segment akıllı cep telefon, ön kamerasını ise ufak bir ekran deliğinde taşıyor ve bu açıdan da oldukça etkileyici bir tam ekran kullanımı sunuyor. Bu sayede kullanıcıların ekran kullanımı daha detaylı hale getirilmiş oluyor. Cihazın bu ekranında 120 Hz değil 90 Hz yenileme hızı sunuluyor. Bu da kullanıcılar için oldukça kaliteli bir kullanımdır. 

OPPO ve Vodafone'la iş birliği yapıyorOPPO ve Vodafone'la iş birliği yapıyor

OPPO Reno4 ve Reno4 Pro modellerinin teknik özellikleri

Değerlendirilme yapıldığında Reno4'ün arka kısmında 48 megapiksel ana + 8 megapiksel telefoto + 2 megapiksel siyah/beyaz + lazer otomatik netleme modülü kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Reno4 Pro adlı modelde ise 48 megapiksel OIS ana + 12 megapiksel “gece video” kamerası + 13 megapiksel telefoto + lazer otomatik netleme modülü kullanılıyor.

Normal Reno4 modelinde ekrana entegre edilmiş çiftli selfie kamerası yer alıyor. Burada ise 32 megapiksel + 2 megapiksel kameralar bir araya geliyor. Reno4 Pro’da ise tek bir 32 megapiksel kamera bizleri karşılıyor. Ortak olarak güçlerini Snapdragon 765G işlemciden alan telefonlarda, 8 GB / 12 GB (Pro’ya özel) RAM + 128 GB / 256 GB depolama seçenekleri ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. OPPO Reno4 Pro’ya 6,55 inç 3D kavisli ekran, Reno4’e ise 6,43 inç 2D kavisli ekran yerleştiren firma, her iki modeline de kablo üstünden 65W hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil kullanmayı tercih etmiştir. Bu sayede kullanıcılar cihazın birçok özelliğini beğenirken batarya kısmında da başarılı bir kullanım elde edecekler. 


OPPO Reno 4'ün afiş görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldıOPPO Reno 4'ün afiş görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldı
OPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli olduOPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

PAYLAŞ