OPPO Reno3 ve Reno3 Pro 5G teknik özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

OPPO Reno3 ve Reno3 Pro 5G teknik özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 16:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Heyecanla beklenen OPPO Reno3 ve Reno3 Pro 5G adlı akıllı cihazların teknik özellikleri sonunda detay kazandı. Bu ayın son günlerine yaklaşırken telefon çıkmasına da oldukça az kaldığını görüyoruz. Kısa süre içerisinde karşımıza çıkacak olan OPPO Reno3 ve Reno3 Pro adlı akıllı cihazlar pek de iddialı olarak değerlendirilmedi. Tasarım olarak strandart bir görünüm ile karşımıza çıkan OPPO Reno3, resmi yollardan sızan bilgilere göre 6,4 inç FHD + AMOLED ekran özelliği ile karşımıza çıkacak. 8 GB RAM + 128 GB - 256 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olan ve aynı zamanda microSD yuvasına da sahip olan bu akıllı cihaz, ön kısmında yer alan damla çentik alanında 16 MP'lik bir kamera taşıyor.

Cihazın arka kısmında ise 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel kameralar bir araya geliyor. Gücünü sekiz çekirdekli bir işlemci sisteminden alan cihaz 3,953 mAh kapasiteli pil gücü ile geliyor. Cihazın işlemci bilgisi henüz net olarak açıklanmıyor. Amiral gemisi niteliğine sahip olmaya bu akıllı cep telefonun ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. Söz konusu cihazın fiyat bilgisi konusunda da malesef herhangi bir sızıntı söz konusu değildir. Parmak izi sensörünü ekran kısmında göreceğimiz OPPO Reno3 adlı akıllı cihazın, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği olacak.

Türkiye’de satışa çıkan dev bataryalı OPPO A11 2020 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan dev bataryalı OPPO A11 2020 fiyatı ve özellikleri

 

OPPO Reno3 Pro 5G hakkında bilinenler

7,7 mm gövde kalınlığı ile alanının en ince akıllı cep telefonu olma özelliğine sahip olan OPPO Reno3 adlı akıllı cihazın birbirinden farklı gelişmiş düzeyde özellikleri vardır. Cihazın kalınlık hesaplamasına elbette ki kamera çıkıntısı dahil edilmiyor. 6,5 inç FHD+ AMOLED ekran özelliği ile karşımıza çıkan OPPO Reno3 Pro 5G 90 Hz yenileme hızı ile kusursuz bir kullanım sunuyor. Brian Shene'e göre 4,025 mAh pil kapasitesine sahip olan bu akıllı cep telefonun, tasarımsal özellikleri oldukça etkileyici gözüküyor. 

 


Oppo Reno 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıOppo Reno 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Oppo Reno 3 özellikleri ve fiyatı sızdıOppo Reno 3 özellikleri ve fiyatı sızdı

PAYLAŞ