OPPO Reno3 Serisi İle Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın - Haberler - indir.com

OPPO Reno3 Serisi İle Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 14:32:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

OPPO'nun kısa süre önce piyasaya sürdüğü ve tüketicilerle buluşturduğu Reno3 Serisi, geliştirilmiş kamera özellikleri ile fark yaratıyor. Çekeceğiniz videolarda kullanacağınız video sabitleme, bokeh ve hibrit yakınlaştırma gibi farklı seçenekler ile siz de yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

OPPO'nun 'Hayatım Benim Koleksiyonum' mottosu ile tüketicilerle buluşturduğu Reno3 Serisi, gelişmiş kamera özellikleri ile içinizde yatan yaratıcılığı ortaya çıkarıyor. Video çekimlerinde video sabitleme, bokeh ve hibrit yakınlaştırma gibi çeşitli seçenekler sunarak fark yaratan Reno3 Serisi ile kendi koleksiyonunuzu oluştururken kaydedeceğiniz görüntüler ile sosyal medyanıza da renk katabilirsiniz.

Sony'den PlayStation 5 hakkında dikkat çeken açıklamalarSony'den PlayStation 5 hakkında dikkat çeken açıklamalar

4K çözünürlüğünde videolar çekin

Reno3 Pro modelinde arka kamera 4K çözünürlüğünde videolar çekebilirken ön kamera ile de Full HD video kaydı yapabileceksiniz. Akıllı telefonda bulunan Ultra Video Sabitleyici özelliği, yapacağınız çekimlerde oluşacak sarsıntının video kaydını bozma riskini ortadan kaldırıyor. Günlük kullanımdan yoğun sporlara kadar birinci sınıf video kalitesi sağlayan Reno3 Pro'da Hibrit Görüntü Sabitleme teknolojisi, kayıt sırasında titremeyi doğru bir şekilde algılamak ve karşı harekete geçmek için optik ve elektronik sarsıntıyı önlüyor. 

Kaydın Ötesinde

Reno3 Pro, profesyonel seviyede video çekimleri yapabilmeniz adına fark yaratan özellikler ile birlikte geliyor. Çekeceğiniz videolarda, tıpkı fotoğraflarda olduğu gibi Bokeh özelliğini kullanabilirsiniz. Video Hibrit Optik Yakınlaştırma özelliği ile yapacağınız yakın çekimli videolarda üst düzey görüntü kalitesi elde edebilirsiniz. Video Güzelleştirme özelliği ile de kullanılan algoritmalar sayesinde ekstra ekipman olmaksızın profesyonel aydınlatma ve efektler oluşturarak yaratıcılığınız ortaya çıkacak.

Sabit videoda yeni dönem

Bahsettiğimiz serinin adından söz ettirecek olan bir diğer modeli olan Reno3, yeni çift görüntü sabitleme işlevini sağlamak için ultra geniş açılı lensi kullanarak video sabitleme özelliğinde farkını da ortaya koyuyor. Dilerseniz günlük kullanımda dilerseniz yoğun aktivite esnasında yapılan video çekimlerinde birinci sınıf video kalitesi sağlıyor.


Apple iPhone ağı yardımıyla kayıp eşyaları bulacakApple iPhone ağı yardımıyla kayıp eşyaları bulacak

PAYLAŞ