OPPO Reno Ace 2 TENAA'da görüntülendi - Haberler - indir.com

OPPO Reno Ace 2 TENAA'da görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 17:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

OPPO'nun 2 Nisan tarihinde tanıtılacak olan 5G'li amiral gemisi Reno Ace 2'nin teknik özellikleri ve fotoğrafları Çinli sertifikasyon kurumu TENAA tarafından web sitesinde listelendi.

OPPO Reno Ace 2 TENAA'da listelendi

Huawei, yeni Arayüzü EMUI 10.1’i tanıttıHuawei, yeni Arayüzü EMUI 10.1’i tanıttı

Türkiye'de de hizmet vermekte olan Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde 65W'lık SuperVOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisine 6,5 inç genişlikte ve 90 Hz'lik yenileme hızına sahip OLED ekranlı amiral gemisi Reno Ace'ı piyasaya sürmüştü.

Sirket. Reno Ace'ı tanıttıktan sonra henüz 6 ay bile geçmemiş olmasına rağmen halefi olan Reno Ace 2'i tanıtmanın hazırlığını yapıyor. Cihazın teknik özellikleri ve tasarımın detaylı olarak gözler önüne seren görseller Çinli sertifikasyon kurumu TENAA'nın web sitesinde listelendi.

Cihazın TENAA kayıtlarında ortaya çıkan teknik özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak, Reno Ace 26.5 inç genişliğinde, Full HD+ çözünürlüklü AMOLED bir ekranla geliyor.

Gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alan cihaz 8GB/128GB ve 12GB/256GB olmak üzere iki farklı konfigürasyon ile karşımıza çıkıyor.

Cihazın dörtlü kamera kurulumunda 48 MP bir ana kamera sensörü mevcut. Ana kameraya 8 MP çözünürlüklü bir geniş açılı sensör ile ikisi de 2 MP çözünürlüğünde olan bir tane derinlik sensörü bir tane makro sensör eşlik ediyor. Ön tarafta ise ekranın sol üst köşesine konumlandırılmış kamera deliğinde 16 MP'lik bir ön kamera sensörü yer alıyor.

OPPO Reno Ace 2 TENAA'da listelendi

Reno Ace 2'nin tek birimi 1.955 mAh olan iki hücreli batarya bulunuyor. Cihazın batarya kapasitesinin yaklaşık olarak 4.000 mAh değerinde olduğu söylenebilir. Cihazda 60W'lık kablolu şarj desteği ve 40W'lık kablosuz şarj desteği bulunuyor.  


Huawei'den akıllı şarj modu özelliğiHuawei'den akıllı şarj modu özelliği

PAYLAŞ