OPPO Reno 6Z tanıtıldı: İşte özellikleri - Haberler - indir.com

OPPO Reno 6Z tanıtıldı: İşte özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-21 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Android pazarının önemli şirketlerinden olan OPPO Reno6 Z modelini resmi olarak tanıttı.

Çinli teknoloji şirketlerinden biri olan OPPO, orta-üst segment modellerine bir yenisini ekledi. Hem tasarımı hem de özellikleriyle amiral gemilerine bir hayli mesafeli olan OPPO Reno6 Z, uygun fiyatıyla kullanıcılar için yeni bir alternatif olacak.

Nokia patent ihlali gerekçesiyle OPPO'ya dava açıyorNokia patent ihlali gerekçesiyle OPPO'ya dava açıyor

Günümüzde tanıtılan birçok akıllı telefon gibi delikli ekran tasarımını benimseyen Reno6 Z, sol üst köşede bulunan kamera deliğinin haricinde neredeyse uçtan uca ekrana sahip.  İnce çerçeveli tasarımıyla şık bir görünüme sahip olan Reno6 Z, kullanıcılarını tatmin edici bir ekran gövde oranına sahip.

OPPO Reno6 Z özellikleri

6,4 inç büyüklüğünde Full HD+ bir AMOLED ekranla karşımıza çıkan Reno6 Z, gücünü MediaTek'in en popüler işlemcilerinden biri olan Dimensity 800U yonga setinden alıyor. 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Reno6 Z, 5 GB'a kadar dahili depolama alanından yazılım ile artırılmış RAM özelliğine de sahip.

Arka panelinde 64 megapiksel çözünürlüke sahip ana kameraya ev sahipliği yapan cihaz ana kameraya ek olarak 8 MP ultra geniş açı kamera ve 2 MP makro kameraya sahip. Cihazın ön tarafta da 32 MP çözünürlük sunan bir selfie kamerası yer alıyor. 4.310 mAh bataryaya sahip olan Reno6 Z, maksimum 30W hızla şarj olabiliyor.

Oppo’dan yeni fiyat performans telefonu gelebilir      

  • İşlemci: Dimensity 800U
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Ekran: 6,4 inç Full HD+ AMOLED
  • Arka Kamera: 64 MP + 8 MP + 2 MP
  • Ön Kamera: 32 MP
  • Batarya: 4.310 mAh, 30W

Aurora mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülen OPPO Reno6 Z, 412 dolar fiyat etiketiyle yakında satışa sunulacak. Ancak şirketin bu modeli ülkemizde satışa çıkarıp çıkarmayacağı henüz bilinmiyor.


OPPO global üretim kapasitesini arttırdıOPPO global üretim kapasitesini arttırdı
Oppo Reno 6 Z özellikleri sızdırıldıOppo Reno 6 Z özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ