OPPO Reno 6'nın tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

OPPO Reno 6'nın tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-04 17:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Piyasaya sürdüğü telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çeken OPPO’nun Reno 6 serisinin çıkış tarihi netleşti.

Geçtiğimiz dönemlerde Reno 5 serisini tanıtan Çin merkezli teknoloji devi OPPO bu seriyi geçen hafta ülkemizde de satışa sunmuştu. Ürün gamını hızla genişletmeye devam eden şirketin yakında Reno 6 modelini de tanıtacağı söyleniyor.

OPPO K9'un bazı özellikleri ortaya çıktıOPPO K9'un bazı özellikleri ortaya çıktı

Reno serisiyle büyük bir başarı yakalayan OPPO bu başarısını sürdürmeye kararlı gibi görünüyor. Bundan 4 ay önce Çin’de Reno 5 serisini tanıtan şirket ülkemizde de yeni seriyi kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken serinin ülkemizdeki başlangıç fiyatı ise 4.999 TL. Reno 5 serisinin üzerinden çok geçmeden yeni seri için kolları sıvayan şirketin Reno 6 ailesin bu yıl tanıtabileceği söyleniyor.

Reno 6 Serisi Mayıs 2021’de tanıtılabilir!

Çinli kaynaklardan gelen bilgilere göre OPPO, Mayıs ayı içerisinde yeni bir lansman düzenlemeyi planlıyor. Bu lansmanda bir ya da daha fazla akıllı TV modeli tanıtmayı planladığı düşünülen OPPO’nun Reno 6 serisini de bu etkinlikte tanıtabileceği konuşuluyor.

OPPO Reno 6 özellikleri

OPPO Reno 6, OPPO Reno 6 Pro ve OPPO Reno 6 Pro Plus üç farklı modelle karşımıza çıkacak seri hakkındaki gelen sızıntılara göre Reno 6 modelin Dimensity 1200 yonga setine sahip olacak. 90Hz tazeleme hızına sahip bir ekran ile gelecek olan Reno 6, 4500mAh‘lik batarya kapasitesine, 65W kablolu, 30W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor.

OPPO Reno 5, Türkiye'de satışa sunuldu

Reno 6 Pro modelinde ise Qualcomm Snapdragon 870 yonga setine yer verilecek. Bir önceki modelde olduğu gibi 90Hz yenileme hızına sahip bir ekran ve 4500mAh‘lik batarya, 65W kablolu ve 30W kablosuz hızlı şarj desteği sunulacak.

Serinin en güçlü üyesi olan Pro Plus modeline baktığımızda ise karşımıza Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti çıkıyor. 5G desteğine sahip olacak olan OPPO Reno 6 Pro Plus, 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile birlikte gelecek. Ancak cihaz serideki diğer telefonlarla aynı batarya özelliklerine sahip olacak. OPPO’nun yeni seriyi 22 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtması beklense de bu konu hakkında şirketin henüz resmi bir açıklama yapmadığının altını çizmekte fayda var.


Oppo A95 G Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOppo A95 G Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
OPPO büyük hazırlığını duyurduOPPO büyük hazırlığını duyurdu

PAYLAŞ