OPPO Reno 6 Pro+ TENAA'da görüntülendi - Haberler - indir.com

OPPO Reno 6 Pro+ TENAA'da görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-20 12:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Reno 5 serisini henüz yeni tanıtan OPPO’nun Reno 6 serisi hakkında sızıntılar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Serinin Reno 6 Pro+ isimli modeli PENM00 kod adıyla TENAA’da ortaya çıktı.

Android dünyanın en iddialı markalarından biri olan OPPO, ürettiği akıllı telefon modelleriyle rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Akıllı telefon piyasasında akıl almaz bir rekabet sürdüren şirket giriş seviyesinden amiral gemilerine kadar pek çok modelle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bir süredir Reno 6 serisiyle gündemde olan OPPO’nun yeni serisinin en üst modeli olacağı düşünülen Reno 6+ Pro+’nun bazı özellikleri TENAA’da ortaya çıktı.

OPPO Reno 6'nın tanıtım tarihi belli olduOPPO Reno 6'nın tanıtım tarihi belli oldu

OPPO Reno 6 Pro+ özellikleri ve çıkış tarihi

PENM00 kod adıyla ortaya çıkan cihaz TENAA’da yer alan bilgilere göre 6.55 inçlik FullHD+ AMOLED bir ekran paneliyle karşımıza çıkacak. Kavisli bir ekran tasarımına sahip olacak olan Reno 6 Pro+ 32 MP çözünürlüklü bir selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor.  Arka panelinde dörtlü kamera kurulumuna sahip olan akıllı telefon arka ana kamera olarak 50 MP‘lik Sony IMX766 lensini kullanacak. Bu lensi sırasıyla 16 MP süper geniş açı, 13 MP telefoto lens ve 2 MP derinlik sensörleri takip edecek. 7.9 mm kalınlığa sahip olacak olan Reno 6 Pro+, tam 188 gram ağırlığa ve çift hoparlör sistemine sahip olacak.

Amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek olan Reno 6 Pro+ Qualcomm Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak. 8 GB’dan 12 GB’da kadar RAM ve 128 GB’dan 256 GB’da kadar depolama seçeneklerine sahip olacak Reno 6 Pro+, fiyat performans açısından da çıtayı epey arttıracak.

Oppo K9 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Yüksek RAM ve depolama kapasitesiyle pazardaki rakipleri arasında öne çıkacak olan Reno 6 Pro+,Android 11 tabanlı ColorOS UI ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Bunun yanı sıra cihaz hakkında daha önce gelen bazı bilgilere göre akıllı telefonda ilginç bir yenilik daha yer alıyor. Eğer iddialar doğruysa Reno 6 Pro+ oyuncu telefonlarında görmeye başladığımız X lineer titreşimli motor teknolojisine de sahip olacak.

OPPO K9'un bazı özellikleri ortaya çıktı

Reno 6 Pro+ ile hem oyunculara, hem de amiral gemisi kullanıcılarına ulaşmayı hedeflediğini söyleyebileceğimiz Çin merkezli teknoloji devi bu teknolojiyi AAC Technology şirketiyle iş birliği yaparak sağlayacak. 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olan Reno 6 Pro+, Reno 5 serisinde olduğu gibi güçlü bir hızlı şarj teknolojisiyle karşımıza çıkıyor. Son dönemlerde hızlı şarj teknolojisiyle öne çıkan şirket Reno 6 Pro+ modelini 65W‘lık hızlı şarj teknolojisi ile destekleyecek. Amiral gemisi katili olarak çıkış yapacak olan Reno 6 Pro+ serinin diğer modelleriyle birlikte 22 Mayıs tarihinde tanıtılacak. OPPO'nun bu lansmanda başka ürünlerde tanıtabileceğine dair söylentiler olsa da bu bilgi henüz netleşmiş değil. OPPO hakkındaki yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 


Oppo K9 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOppo K9 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
OPPO 50 W'luk hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çekiyorOPPO 50 W'luk hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çekiyor

PAYLAŞ