Oppo Reno 6 Pro+ 5G Geekbench'te görüntülendi - Haberler - indir.com

Oppo Reno 6 Pro+ 5G Geekbench'te görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Oppo’nun Reno 6 Pro Plus 5G modeli ilerleyen günlerde kullanıcıların karşısına çıkacak. Tanıtım yaklaştıkça daha sık gündeme gelen cihaz geçtiğimiz gün Geekbench testine tabi tutuldu.

Geekbench testinte bazı özellikleri ortaya çıkan Reno 6 Pro Plus 5G gücünü Qualcomm yapımı Snapdragon 870 işlemcisinden alacak. Ayrıca Reno 6 Pro+ 5G modeli, tekli çekirdek performansında 4649 puan aldı. Akıllı telefon çoklu çekirdek performansında ise 12712 puan almayı başardı.

OPPO Enco X kablosuz kulaklık Türkiye'de satıştaOPPO Enco X kablosuz kulaklık Türkiye'de satışta

İşlemcisi kesinleşen cihazın 12 GB RAM kapasitesi ile geleceği de kesinleşti. Daha önce gelen sızıntılara göre cihazın 8 GB/12 GB RAM seçeneklerine sahip olacaktı. Geekbench’teki bilgiler Reno 6 Pro+ 5G 12 GB RAM iddialarını doğrulamış oldu.

OPPO Reno 6+ 5G özellikleri

Dimensity 900 işlemcili OPPO Reno 6 ortaya çıktı

Tasarım detayları daha önceki sızıntılarla ortaya çıkan cihaz bir önceki seriye benzer bir tasarımla karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Çinli bir teknoloji mağazasının internet sitesinde serinin diğer modelleriyle birlikte görülen Reno 6 Pro+ 5G, 6.55 inçlik FullHD+ çözünürlük sunan AMOLED ekran paneliyle karşımıza çıkacak. Delikli ve kavisli bir ekran tasarımına sahip olan Reno 6 Pro+ 5G, 32 MP ön kameraya sahip.Bu modelde kamera performansına yoğunluk veren şirket Reno 6 Pro+ 5G’nin arka panelinde 50 MP’lik Sony IMX766 ana kamera sensörüyle karşımıza çıkacak. Ana kamerayı sırasıyla 16 MP ultra geniş açı, 13 MP telefoto lens ve 2 MP makro sensör takip ediyor. 

4500 mAh batarya kapasitesi sayesinde kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan Reno 6 Pro+ 5G, 65W‘lık hızlı şarj desteği ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Kutusundan Android 11 işletim sistemi ile çıkacak olan cihazın tanıtım tarihi ise 27 Mayıs. Seride üç farklı model olacağı biliniyor. Seriyle ilgili yapılan daha önceki sızıntılara göre Reno 6 Dimensity 900 yonga seti ile gelecek. Serinin en üst segment özelliklere sahip olan cihazı Reno 6 Pro ise Dimensity 1200 yonga setinden gücünü alacak. Reno 6 Pro+ modeli ise serinin tek Qualcomm işlemcili modeli olarak karşımıza çıkacak. Ancak henüz serideki modellerin fiyat etiketine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.


Oppo K9 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOppo K9 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
OPPO 50 W'luk hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çekiyorOPPO 50 W'luk hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çekiyor

PAYLAŞ