Oppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Oppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 09:07:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cihaz üreticisi olarak uzun zamandır üretim yapan ürettiği akıllı cihazlar ile adından söz ettirmeyi başaran Oppo'dan yeni bir ürün daha geliyor. Türkiye'de resmi olarak faaliyetlerini sürdüren akıllı cihaz üreticisi Oppo, Pekin'de düzenlediği bir etkinlikte Oppo Reno ve Oppo Reno 10x Zoom adlı akıllı cihazlarını tanıtmıştı. Bu tanıtımın ardından Oppo'dan bir akıllı cihaz daha geldi. Oppo, Çin'in başkenti Pekin'de düzenlediği etkinlikte tanıttığı akıllı cihazların yanı sıra şimdi de Oppo Reno 5G modelli akıllı cihazı ile karşımızda. 

Yepyeni özellikler ve tasarım ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Oppo Reno 5G adından da anlayacağınız üzere 5G desteğine sahip olarak geliyor. Oppo'nun daha önce tanıttığı Oppo Reno 10x modelli akıllı cihazı 10x yakınlaştırma özelliği ile karşımıza çıkmıştı. Oppo Reno 5G'de üretim sürecinde Reno 10X modelli akıllı cihaz temel alınarak tasarlanmıştır. Son teknoloji özellikler ve yepyeni bir tasarım ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Reno 5G, kullanıcı açısından da oldukça beğenilecek gibi gözüküyor. 

Oppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunulduOppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunuldu

Oppo Reno 5G'nin özellikleri 

Çin'in ileri gelen akıllı cihaz üreticilerinden Oppo şu günlerde yepyeni bir akıllı cihaz ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde tanıttığı akıllı cihazlar ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çinli akıllı cihaz üretici Oppo, Reno 5G modelli akıllı cihazı ile kullanıcılarına 5G desteğini sunuyor. 6.6 inç büyülüğünde tasarlanan Oppo Reno 5G, Full HD+ çözünürlük gücü ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda AMOLED ekran özelliğine sahip olan bu eşsiz akıllı cihazın ekranında herhangi bir parmak izi sensörü yer almıyor ya da cihazda çentik sistemi yoktur. Bu yılki üretilen son teknoloji akıllı cihazların üretiminde adeta vazgeçilmez olan Qualcomm Snapdragon 855 işletim sistemi Oppo Reno 5G modelli akıllı cihazda da yer alıyor. 

Eşsiz özellikleri ile P30 Pro'ya rakip olarak görülen Reno 5G, 49 Megapiksel 48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.7 diyaframa sahip ana ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyafram özelliğine sahip 120 derece geniş açılı kamera sistemine sahiptir. Bu özelliklere ek olarak aynı zamanda fotoğraf ya da video çekme esnasında 10x hibrit zoom imkanı sunan Reno 5G, 13 Megapiksel çözünürlüğünde f/3.0 diyaframa sahip periskop kamera sistemine de sahiptir. 

Oppo Reno 5G modelli akıllı cihazda öncelik olarak 16 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.0 kamera 79,3 derece görüş açısına sahip. 6 - 8 GB RAM ve 128 GB - 256 GB depolama seçeneği sunan bu eşsiz akıllı cihaz 4065 mAh kapasiteli bataryadan güç alırken, VOOC 3.0 hızlı şarj desteğine de sahiptir. Bataryanın hızlı şarj desteği sunuyor olması akıllı cihazı kullanıcılar açısından çok daha fonksiyonel bir hale getiriyor. 

Oppo Reno 5G'nin fiyatı

Oppo tarafından düzenlenen etkinlikte üç yeni Oppo modelinin de Avrupa'daki satış fiyatları belli oldu. Oppo Reno 5G modelli akıllı cihazın etiket fiyatı 899 euro şeklinde belirlenmiştir. Söz konusu akıllı cihazın mayıs ayı itibariyle Avrupa'da satışa sunulacak. 


Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunulduOppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu

PAYLAŞ