OPPO Reno 5, Türkiye'de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

OPPO Reno 5, Türkiye'de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 12:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi şirket OPPO’nun uzun bir süre önce tanıtılmış olan Reno 5 modeli nihayet Türkiye pazarına giriş yaptı ve satışa çıktı. Model resmi garantili olarak ülkemiz raflarında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde henüz Reno 5 serisi Türkiye pazarında satışa çıkmadan, yurt dışında Reno 6 serisi tanıtılacağı gündeme gelmişti. Öyle ki Reno 6 serisi için birçok sızıntı gelmeye devam ediyor. Şimdi ise çok bir süre geçmeden serinin ana modeli olan OPPO Reno 5 cihazı Türkiye’de satışa çıktı. Modelin büyük bir satış kanalında 128 GB depolamaya sahip versiyonu için 4999 TL bir fiyat etiketi bulunuyor.

OPPO Reno 5, Türkiye’de satışa çıktı

Oppo'nun yeni amiral gemisi 6 serisi duyurulduOppo'nun yeni amiral gemisi 6 serisi duyuruldu

Modelin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, Snapdragon 720G işlemcisinden gücünü alan bu telefon, 8 GB RAM’e sahip ve 50W hızlı şarj desteğine sahip olarak 4310 mAh pille geliyor. Modelin önünde yer alan ekran deliği tasarımında tek bir 44 megapiksel selfie kamera bulunuyor. Arka tarafta ise dörtlü kamera sistemi yer alırken, 64 megapiksel ana kamera + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. OPPO Reno 5 modelinde 6.4 inç büyüklüğünde 1080x2400 piksel 90 Hz AMOLED bir ekran bulunuyor. Kutu içinden Android 11 ile gelen bu model parmak izi sensörünü ise ekrana entegre getiriyor.

Ülkemizde ise söz konusu bu model ışıltılı siyah ve parlak gümüş olarak iki farklı renk seçeneği ile geliyor. Şirketin yakın zamanda duyurması beklenen Reno 6 serisinin haricinde şirketten en az iki katlanabilir model gelmesi bekleniyor. 2021’de gelmesi beklenen bu modellerin yanı sıra Türkiye’de de üretim  yapan şirket adından söz ettirmeye devam ediyor.


Oppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldiOppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldi
Oppo'nun Enco Buds model kulaklıkları sızdırıldıOppo'nun Enco Buds model kulaklıkları sızdırıldı

PAYLAŞ