OPPO Reno 5 Marvel Edition yakın zamanda gliyor - Haberler - indir.com

OPPO Reno 5 Marvel Edition yakın zamanda gliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-04 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden OPPO, özel sürümü olan Reno 5 Marvel Edition adlı akıllı cep telefon için yeni bir sertifika aldı. Göründüğü üzere şirket, Reno 5 serisi üzerinde çalışmalarına devam ediyor ve bu cihazları güçlendiriyor. 

Üretici şirket OPPO, yeni çıkarmış olduğu modellerle beraber akıllı telefon pazarına oldukça iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Bilindiği üzere firma önceki yılın Aralık ayı içerisinde Reno5 4G veya 5G olmak üzere iki yeni seçeneğiyle akıllı cihazınızın tanıtımını gerçekleştirdi. Aradan geçen kısa bir zaman sonra şirket, Tayland’ın NBTC sertifikasını alan yeni Reno 5 Marvel Edition özel sürümü ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen Reno5 serisinin yeni üyesi olan OPPO Reno 5 Marvel Edition modelinin tasarım açısından hangi detaylara sahip olacağı ise henüz bilinmiyor. Fakat söz konusu bu akıllı telefon, farklı bir tasarım yerine kutu içeriği ile göz alması beklenenler arasındadır. 

OPPO Reno 5 yoldaOPPO Reno 5 yolda

OPPO Reno 5 Marvel Edition'ın sahip olması beklenen özellikler

6,4 inç, 90 Hz, Full HD+, AMOLED ekran özelliklerine sahip olan Reno 5 Marvel Edition, Snapdragon 720 G işlemci sistemi ile güçlendirildi. Cihazda 8 GB RAM bulunuyor. Buna ek olarak da 128 GB depolama alanı bulunuyor. Bu sayede kullanıcılara güçlü bir kullanım sağlanıyor. 

Cihazda farklı özelliklere sahip kamera sistemi vardır. Bu kameralar sırasıyla; 64 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 2 Megapiksel makro + 2 Megapiksel monokrom şeklindedir. Cihazın ön kısmında ise 44 Megapiksel kamera yer alıyor. 4,310 mAh batarya ile güçlendirilen Reno 5 Marvel Edition 50 watt hızlı şarj desteğiyle de zenginleştiriliyor. Cihazın işletim sistemi kısmında ise Android 11 tabanlı ColorOS 11.11 kullanıldı. OPPO’nun Marvel ile yapacağı bu ortaklığı ilk değil. Daha önce de iki şirket ortak çalışmalara imza attı. İki şirket daha önce OPPO F11 Pro Marvel’s Avengers Limited Edition isimli bir özel seri ile kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmüş ve Avengers serisi için sevindirmişti. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar gelecek günlerde daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor. 

 


OPPO Reno 5 serisinin özellikleri sızdırıldıOPPO Reno 5 serisinin özellikleri sızdırıldı
Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 Pro+ 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 Pro+ 5G özellikleri ve fiyatı
OPPO Reno 5 ailesine yeni bir model eklenecekOPPO Reno 5 ailesine yeni bir model eklenecek

PAYLAŞ