OPPO Reno 5 K özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OPPO Reno 5 K özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Oppo'nun yarın tanıtımının yapılacağı akıllı cep telefon gün yüzüne çıktı. Oppo Reno 5K özellikleri ve fiyatı belli oldu. Cihaz hakkında ortaya çıkan bilgiler, cihazın orta ve üst segmentte yarışacağını gösteriyor. Aynı zamanda söz konusu bu akıllı telefonun tanıtım posterleri ortaya çıktı. Bu görsellerde, cihazın tasarımı ve ilki renk seçeneği de kendini gösteriyor. Özellikle cihazın arka kısmındaki renk geçişleri ile dikkat çeken bu yeni telefon, tasarımıyla da ön plana çıkmayı hedefliyor. 

Oppo Reno 5 K özellikleri belli oldu

Oppo Reno 5K hakkında ortaya çıkan bilgilere göre cihaz, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde AMOLED teknolojisine sahip bir ekran ile raflarda yerini alacak. Aynı zamanda ekranın büyüklüğü 6.43 inç büyüklüğünde olacak. Ekranın alt kısmında parmak izi okuyucusu da bulunuyor. 

Oppo Reno5 Pro+'nun tanıtımı gerçekleştiOppo Reno5 Pro+'nun tanıtımı gerçekleşti

Oppo Reno 5 K özellikleri arasında donanım da öne çıkan noktaların başında geliyor. Cihazın esas noktasında Snapdragon 750G işlemci bulunuyor. Orta - üst segment sınıfında yer alan cihazlarda görünen bu işlemci, 2 adet 2.2 GHz Kryo 570 ve 6 adet 1.8 GHz Kryo 570 çekirdeğe sahiptir. Adreno 619 grafik arabirimi ile karşımıza çıkan model, oyun performansı için tatmin edici bir güce sahiptir. Diğer bir açıdan ise Oppo Reno 5K, 8 GB RAM / 128 GB depolama ve 12 GB RAM / 256 GB depolama opsiyonlarıyla tüketici karşısına çıkacak.

Söz konusu bu akıllı cihazın kamera özellikle kağıt üzerinde dikkat çekecek cinstendir. Dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olan bu cihazlarda 64 Megapiksel ana kamera yer alıyor. 8 Megapiksel ultra geniş açı lens, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik algılayıcı gibi sensörler kameraya eşlik ediyor. Pil kapasitesi olarak ise cihazın diğer donanım özellikleri kadar cömert değil. Oppo Reno 5K'da 4.300 mAh değerinde batarya yer alacak. Fakat hızlı şarj noktasında cihaz oldukça iddialı gözüküyor. Reno 5 K, 66W hızlı şarj desteğiyle kullanıcılara sağlam bir batarya sunuyor.

Oppo Reno 5 K fiyatı

Android 11 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan yeni cihaz Oppo Reno 5K için başlangıç fiyatı olarak 420 dolar civarında bir ücret belirlendi. Aynı zamanda telefonun ortaya çıkan renk seçeneklerinin dışında ‘Midnight Black’ adında bir opsiyona daha sahip olması bekleniyor. Hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkat çekecek özelliklere sahip olan Oppo Reno 5K hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. 


OPPO Reno 5 ailesine yeni bir model eklenecekOPPO Reno 5 ailesine yeni bir model eklenecek
Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 4G özellikleri ve fiyatı
OPPO Reno5 5G ailesi global pazarda satışa çıkıyorOPPO Reno5 5G ailesi global pazarda satışa çıkıyor

PAYLAŞ