OPPO Reno 5 ailesine yeni bir model eklenecek - Haberler - indir.com

OPPO Reno 5 ailesine yeni bir model eklenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-29 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji ve akıllı telefon üreticisi olan OPPO’dan Reno 5 serisine yeni üyeler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketten Reno 5, Reno 5 Pro ve Reno 5 Pro Plus modelleri sonrasında bir yeni model daha geliyor. Söz konusu bu modelin ise Reno 5 Lite cihazı olması bekleniyor. OPPO şirketinin yakın zamanda Türkiye’de de satılacak olan Reno 5 serisinin yeni üyesinin Reno 5 Lite adıyla gelmesi düşünülüyor. Bazı resmi detaylara göre ortaya çıkan modelde 30W hızlı şarj teknolojisini göreceğiz. Henüz modelin diğer detayları belli olmazken, cihaza dair bazı beklentiler de bulunuyor. Kaynaklara göre modelin MediaTek markalı Dimensity işlemcisi ile gelmesi bekleniyor. 5G desteğinin yer alması beklenen modelin Türkiye’de de satılması bekleniyor. Ayrıca OPPO Reno5 Lite modelinin serinin en uygun fiyatlı modeli olacağı için alınabilir bir model olması bekleniyor.

OPPO Reno 5 ailesine yeni bir model daha geliyor

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 Pro+ 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 Pro+ 5G özellikleri ve fiyatı

Serinin son modeli olan OPPO Reno5 Pro Plus cihazının sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, cihazda 6.55 inç Full HD+ 90 Hz bir OLED ekran bulunuyor. 65W hızlı şarj destekli 4500 mAh bir pil kullanan bu modelde Android 11 işletim sisteminin olduğunu belirtelim. İşlemci gücü olarak Snapdragon 865 modelini kullanan modelde 8 GB / 12 GB olarak iki farklı RAM seçeneği de yer alıyor. Reno 5 Pro Plus için 128 GB ve 256 gB depolama sunarken modelde ekran deliği tasarımında 32 megapiksel bir selfie kamerası bulunuyor.

Arka tarafta ise 50 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel mono portre kameralarının bir araya geldiğini belirtelim. Bakalım serinin yeni modeli ne derece beğenilecek göreceğiz.  


OPPO Türkiye'deki yatırımlarına 50 milyon dolarla başlayacakOPPO Türkiye'deki yatırımlarına 50 milyon dolarla başlayacak
Oppo Reno5 Pro+'nun tanıtımı gerçekleştiOppo Reno5 Pro+'nun tanıtımı gerçekleşti

PAYLAŞ