OPPO Reno 4'ün afiş görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OPPO Reno 4'ün afiş görselleri ve bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-25 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

OPPO’nun popüler serilerinden biri olan Reno ailesinin yeni üyesi Reno 4’e ait afiş görselleri sızdırıldı. Dikkat çekici tasarıma sahip olan Reno 4 modelinin afişiyle birlikte bazı özellikleri de ortaya çıktı.

Yayımlanan afişte Reno 4'ün sadece arka yüzeyi görülüyor. Büyük bir dörtlü kamera kurulumuyla dikkat çeken Reno 4’ün ev sahipliği yaptığı sensör de oldukça büyük. iPhone 11 serisiyle başlayan “Cesur tasarım” trendini benimsediği gözlemlenen OPPO’nun yayımlanan görselinde cihazın üzerinde sloganlar ve Oppo amblemi görülüyor.

OPPO Reno 4 hakkında ilk sızıntılarOPPO Reno 4 hakkında ilk sızıntılar

Son dönemlerde cesur tasarımların kullanıcılar tarafından daha çok ilgi görmesi bu konuda akıllı telefon üreticilerini teşvik etse de, büyük kamera modüllerindeki en önemli noktalardan biri de kameranın iyi performans göstermesi. Afişte de bu tasarımı benimsediği görülen OPPO’nun Reno 4 modelinin bazı özellikleri de ortaya çıkı.

Resmi olarak tanıtılan OPPO A92s özellikleri ve fiyatı

Ultra sabit kamera ve 5G bağlantısına sahip olacak olan OPPO Reno 4’ün afiş görselinde, cihazın yan tarafında bir güç düğmesi olduğu görünse de parmak izi sensörünün bulunmadığı dikkatlerden kaçmadı. Reno 4'te AMOLED ekran kullanacak olan OPPO’nun parmak izi sensörünü ekrana entegre edebileceği düşünülüyor.

Arkada panelinde henüz çözünürlükleri bilinmeyen ana kamera, ultra geniş açılı kamera, telefoto senör ve bilinmeyen bir sensör olmak üzere dörtlü kamera kurulumuna sahip olan Reno 4’moldeinin ToF, makro veya derinlik sensörlerinden birine sahip olması bekleniyor. Daha önce piyasaya sürdüğü akıllı telefon modellerine hiç “4” rakamını kullanmayan şirketin yeni Reno modelinin adının Reno 4 mü olacağı, yoksa şirketin yeni modeli direkt Reno 5 olarak mı isimlendireceği henüz bilinmiyor.


OPPO Find X2'nin ekranı nasıl geliştirildi?OPPO Find X2'nin ekranı nasıl geliştirildi?
OPPO ve Vodafone'la iş birliği yapıyorOPPO ve Vodafone'la iş birliği yapıyor

PAYLAŞ