OPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

OPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Sektöre girdiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren OPPO, yeni akıllı cep telefon serisi Reno 4'ün tanıtımının yapılacağı tarihi sonunda açıkladı. Konuyla ilgili olarak şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Reno 4 serisi, 5 Haziran günü tanıtılacak. Akıllı cep telefonu sektöründen her geçen gün daha fazla payını alan OPPO, bugünlerde yeni bir akıllı cep telefon serisiyle gündemde adından söz ettiriyor. Şirketin Reno 4 ve Reno 4 Pro modellerinden oluşacağı düşünülen Reno 4 serisi, bugüne kadar birçok kez gündemde de yerini aldı. Şöyle ki daha önce serinin donanım özellikleri ortaya çıkmıştı. 

OPPO Reno Ace 2 TENAA'da görüntülendiOPPO Reno Ace 2 TENAA'da görüntülendi

Yaşanan tüm olayların ardından OPPO, sonunda nihayet özellikleriyle kullanıcıları heyecanlandırmayı başaran yeni serinin tanıtımını gerçekleştireceği tarihi açıkladı. Şirket tarafından Webio üzerinden yapılan paylaşımda Reno 4 serisinin 5 Haziran tarihinde yani bir kaç gün sonra Çin'de resmi olarak tanıtılacağı bilgisi yer alıyordu. 

OPPO Reno 4 serisi nelerle geliyor?

OPPO Reno 4 serisi, hakkında gündemde çeşitli bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise konuyla ilgili artık daha net bilgiler edinmek mümkün. Kıvrımlı ekranı ve büyük boyutuyla kullanıcılara gayet kolay bir kullanım sunacak olan Reno 4 serisi 6,43 inçlik  2.5D AMOLED ekrana sahip olacak. Artık günümüz standardı olarak değerlendirilen delikli ekran tasarımı ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacak. OPPO Reno 4 Pro’ysa 6,55 inçlik 3D ekrana ev sahipliği yapacak.Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan iddialara ve birkaç yerde gözüken teknik özelliklere göre Reno 4, 48 MP’lik ana kamera, 8 MP’lik ultra geniş açılı kamera ve 2 MP’lik bir diğer kamera özelliklerine sahip olacak. Öte yandan ise serinin yüksek özellikli seçeneği Reno 4 Pro, 48 MP’lik ana kamera, 12 MP’lik gece kamerası ve 12 MP’lik telefoto kamerasıyla kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.

Cihazın donanım kısmına baktığımızda ise ortaya çıkan iddialara göre her iki telefon da sekiz çekirdekli bir işlemciyle ve 4.000 mAh batarya özelliğine sahip olacak. Bununla beraber aynı zamanda yakın zamanda sunulacak olan bu cihazlar 8 GB veya 12 GB RAM ve 128 GB ve 256 depolama alanı seçenekleriyle piyasaya sürülecek. OPPO Reno 4 Pro, iddialara göre 65 W hızlı şarj desteğiyle gelecek.


Kamera odaklı Oppo Reno Glow serisi yoldaKamera odaklı Oppo Reno Glow serisi yolda
OPPO Reno 3 ve Reno 3 Pro satışa çıkıyorOPPO Reno 3 ve Reno 3 Pro satışa çıkıyor
OPPO Reno 4 hakkında ilk sızıntılarOPPO Reno 4 hakkında ilk sızıntılar

PAYLAŞ