Oppo Reno 3 Pro'nun resmi basın görselleri paylaşıldı - Haberler - indir.com

Oppo Reno 3 Pro'nun resmi basın görselleri paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 19:59:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının önemli teknoloji şirketlerinden olan Oppo Reno 3 ailesi 26 Aralık’ta kullanıcı karşısına çıkacak. Öncesinde tasarımı hakkında bilgi sahibi olmadığımız Reno 3’ün ilk resmi basın görselleri yayınlandı. 

Bildiğiniz üzere Oppo ürettiği akıllı telefonlarla son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren şirketler arasında. Akıllı telefon pazarındaki rekabete hızlı bir şekilde dahil olarak yükselmeyi başaran in merkezli şirket cihaz kaliteleriyle büyük bir övgü görüyor. Başta fiyatıyla kullanıcıları cezbeden sonra kamerasına tüm dünyadan büyük övgüler alan Oppo, ColorOs7 lansmanında bu senenin sonunda piyasaya sürmeyi beklediği Reno 3 ailesi hakkında ilk müjdeyi vermişti. Uzun bir süredir merakla beklenen cihazın son günlere kadar pek sızıntılarla gündeme gelmemesi cihazın özelliklerinin de merak edilmesine neden oldu. 

Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunulduOppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu

Geçtiğimiz günlerde yeni bir patent haberiyle gündeme gelen şirketin yeni cihazlarında ekrana entegre olan bir ön kamera kullanacağı haberi büyük bir beklenti yaratmıştı. Bu konuda kesin bir açıklama yapmayarak lansmanı beklemeyi tercih eden şirkette teknoloji dünyasının Reno 3 ailesini büyük bir ilgi ve merakla beklemesini sağladı. İddiaların doğru olup olmadığı merak ediliyordu ki Oppo lansman öncesinde Reno 3’ün ilk görselini paylaştı. 

İnce ve şık tasarım 

Oppo Reno 3 özellikleri ve fiyatı sızdı

Tasarım açısından oldukça şık hatlara sahip olan Reno 3 ailesi Gün Doğumu Etkisi, Ay Gecesi Siyahı, Sisli Beyaz ve Mavi Yıldızı olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcılara merhaba diyecek. Paylaşılan görselden anladığımız kadarıyla arka panelinde çift taraflı kavisli tasarıma sahip olan Oppo Reno 3 ailesinde tercih edilen delikli ekran teknolojisi sayesinde de yüksek ekran/ gövde oranına sahip olacak. Oldukça ince olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken Oppo Reno 3 ailesi 7.7 mm kalınlığa sahip. Ailenin merakla beklenen cihazları arasında olan Pro modeli ise Qualcomm’un 5G entegre modemli işlemcisi Snapdragon 765 yonga setiyle güçlendirilen ilk Oppo cihazı olma özelliğine sahip. 

Oppo Reno 3 ailesi özellikleri 

3 farklı versiyonla karşımıza çıkacak olan Oppo Reno 3 ailesinin giriş telefonu olan Reno 3, 6.5 inç ekran boyutuna sahip. AMOLED ekran teknolojisiyle geliştirilen cihaz kullanıcısına Snapdragon 730G işlemci yongasıyla da güçlü donanım özellikleri sağlayacak. Grafik açısından yüksek performansa sahip olacağını düşündüğümüz Reno 3, 8 GB RAM desteği ve 128 GB ile 256 GB arasında dahili depolama kapasitesine sahip olarak hem oyunseverlerin, hem de standart kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Kamera açısından da güçlü olarak karşımıza çıkan Oppo Reno 3 arka panelinde dörtlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. 60 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya ev sahipliği yapması beklenen Reo 3’ün makro kamerayla mı yoksa ToF sensörüyle mi birlikte güçlendirileceği henüz bilinmiyor. Ön ekranında 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip güçlü bir selfie kamerası bulunduran Reno 3 4.n500 mAh’lık pil kapasiteisne ve 30 W VOOC hızlı şarj desteğine sahip olacak. 

Ailenin daha üstün özelliklere sahip olan Pro modellerinin ise gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765 yonga setinden alacağı kesinleşmiş durumda. 8 GB RAM ve 12 GB RAM olmak üzere iki farklı RAM desteği sunması beklenen Reno 3 Pro modelleri de dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ana kamerası 64 Megapiksel olacağı biliniyor. Ayrıca yenilikçi bir tasarıma sahip olan cihazların 360 derecelik bir antene sahip olacağı söylense de bu bilgi henüz kesinleşmiş değil. Oppo eno 3 ailesiyle ilgili yeni gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!
Oppo Reno 3 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandıOppo Reno 3 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

PAYLAŞ