Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu - Haberler - indir.com

Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 16:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’in yükselen yıldızları arasında yer alan Oppo, Global pazarda başarılı olmak adına hamlelerini yapmaya devam ediyor. Şimdi ise markanın yeni Premium seviyesindeki akıllı telefon modeli Oppo Reno ön siparişe açıldı. Çinli şirket Oppo, yeni akıllı telefon serisi Oppo Reno modelini resmi olarak ön siparişe açtı ve cihaza dair detaylar da belli olmuş oldu. Ön siparişe açılan modele bakacak olursak, cihazın 6 GB RAM + 256 GB depolama alanlı bir versiyonu bulunuyor. Ayrıca 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM ve 256 GB’lık depolama alanına sahip bir modelde görüyoruz. Bu kapsamda Oppo’nun yeni Reno serisi üç farklı versiyona sahip olarak karşımıza geliyor.

Oppo Reno Serisi Dikkat Çekiyor

Oppo F11 Eşsiz Özellikleri ile Bekleyenleri Heyecanlandıracak NitelikteOppo F11 Eşsiz Özellikleri ile Bekleyenleri Heyecanlandıracak Nitelikte

Cihazın siyah renkli modeli sadece 6 GB’li versiyonda bulunurken, gold rengi ise 6 GB RAM ve 256 GB depolamalı telefonda karşımıza çıkıyor. Yeşil renk seçeneğini ise 256 GB depolama alanlı versiyonlarda yer alıyor. Modelin site üzerinde yer alan özelliklerine baktığımız zaman 48 megapiksellik bir kamera ve panoramik bir ekrana sahip olduğu ifade ediliyor. Ayrıca NFC bağlantısı ile beraber VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisi de yine model de yer alan özellikler arasında bulunuyor.

Daha öncesinde ortaya çıkan cihaz özelliklerine göre modelin Adreno 616 GPU çipine sahip olması bekleniyor. Ekran tarafında henüz tüm detaylar gözükmezken, 2340x1080P ekran çözünürlüğünün bulunması bekleniyor. İşletim sistemi tarafında ise Android 9 Pie ile kutu içinden çıkması bekleniyor. Model ön siparişe sunulmadan önce Antutu sızıntısına göre 166935 puan aldığını görmüştük. Bakalım özellikleri ve sunulacağı fiyat etiketi ile dikkat çeken Oppo’nun bu yeni üçlü Reno serisi akıllı telefon modelleri ne derece beğenilecek göreceğiz.


Oppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunulduOppo Reno'nun hızlı şarj desteğinin yanı sıra diğer özellikleri de sunuldu
Oppo A7n duyuruldu! İşte yeni özellikleriOppo A7n duyuruldu! İşte yeni özellikleri

PAYLAŞ