Oppo Reno 3 5G tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Oppo Reno 3 5G tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 21:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Telefon üreticisi Oppo’nun yeni 5G desteğine sahip akıllı telefon modeli TENAA’da gözüktü. PDCT00 ve PDCM00 model numaralarına sahip olan cihazlar TENAA’da listelendi ve Oppo Reno 3 5G modelinin önümüzdeki haftalarda piyasada yerini alması bekleniyor. Çinli şirket Oppo, piyasaya sunmuş olduğu orta ve üst seviye cihazlar ile adını duyurmayı başarmış bir şirket konumunda bulunuyor. Bir süredir 5G ağ teknoloji destekli bir model üzerinde çalıştığı bilinen şirketin, çalışma sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Oppo’nun üzerinde çalıştığı söz konusu modeli olan Oppo Reno 3 5G, TENAA’da listelendi.

Oppo Reno 3 5G Detayları ile Ortaya Çıktı

Oppo Reno 3 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandıOppo Reno 3 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

PDCM00 ve PDCT00 model numaraları ile beraber TENAA’da listelenen modellerin Oppo’nun yeni 5G destekli Reno 3 modeli olduğu ifade ediliyor. İki farklı versiyon olarak piyasaya giriş yapması beklenen modellerin arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemi göreceğiz. Bu sistem içerisinde 64 megapiksellik ana kamera yer alacak. Cihaz ön yüzeyde damla çentik ile gelirken, çentikte ise 32 megapiksel çözünürlüklü ön kamera görüyoruz. 26 Aralık’ta tanıtılması beklenen modelin raporlara göre beş farklı renk seçeneğini göreceğiz. Ay ışığı beyazı, gece siyahı, mavi gece, puslu beyaz ve gündoğumu izi olarak renkler bulunacak.

Yeni nesil bu yeni modelde 6.4 inçlik 2400x1080 piksel çözünürlüğünü görüyoruz. AMOLED bir ekrana sahip olan cihazın parmak izi okuyucusu da yine ekran içinde olacak. Cihazın diğer teknik özellikler detaylarına bakacak olursak 2.2 GHz işlemci frekansını görüyoruz. 8 GB RAM desteğinin olması beklenen modelde 128 GB dahili depolama yer alacak. 3935 mAh batarya kapasitesinin yer alacağı modelin 26 Aralık tarihinde ise tanıtılması bekleniyor. 5G desteğinin artmaya başladığı modellerin yaygınlaşmaya başladığını görüyoruz. Bakalım ülkemizde 5G desteği ne zaman aktif olacak göreceğiz.


Oppo Find X2 çıkış tarihi ve özellikleri belli olduOppo Find X2 çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu
Oppo Reno 3 Pro'nun resmi basın görselleri paylaşıldıOppo Reno 3 Pro'nun resmi basın görselleri paylaşıldı

PAYLAŞ