Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektörünün her geçen gün daha farklı şirketler ve ürünler ile genişlediğini görüyoruz. Akıllı cihaz üretimi yapmak adına sektörde yerini alarak adından söz ettirmeyi başaran Oppo'nun, Reno 10X Zoom adlı modeli ülkemizde sayışa sunularak raflarda yerini aldı. Çin'in ileri gelen akıllı cihaz üreticilerinden biri olan Oppo'nun on kat daha yakınlaştırma özelliği ile gelen Oppo Reno 10X Zoom, bugün itibari ile ülkemizde satışa sunuldu. Cep telefonu satışı yapna zincir mağazalarda ve bununla beraber aynı zamanda operatör mağazalarında da yerini alan söz konusu akıllı cihaz, bu yıl piyasaya giren en iddialı akıllı cihazlar arasında yerini almayı başardı. 

Son derece güçlü rakipler ile karşı karşıya olmasına rağmen piyasada yer edinmeyi başaran Oppo Reno 10X Zoom, raflarda da yerini almayı başaran kaliteli ürünlerden biridir. Android 9 işletim sistemi kullanılan ColorOS 6 arayüzüne sahip olan bu akıllı cihaz ilk etapta çentiksiz ve çerçevesiz 6,6 inçlik AMOLED ekran özelliği ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisini kullanan Oppo Reno 10X Zoom, 6 GB ve 8 GB seçeneklerinin yanı sıra 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleri ile geliyor. Kullanıcılar bu seçenekler arasından bir tercih yaparak kullanımlarını zenginleştirebilirler. 

Oppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunulduOppo Reno, 3 farklı versiyon ile ön siparişe sunuldu

Cihazın kamera kısmında açılır kapanır bir ön kamera sistemi tercih edilmiş olup ön kısımda 16 MP f/2,0 bir kamerayı kullanırken arkada 48 MP f/1,7 + 13 MP f/3,0 + 8 MP f/2,2 kamera sistemi yer alıyor. Oppo Reno 10X Zoom mobil cihazda batarya olarak ise 4.065 mAh’lik bir batarya tercih edilmiştir. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın ekranına gömülü bir parmak izi okuyucu sistemi de vardır. Oppo Reno 10X Zoom, Bluetooth 5.0 ve 20W hızlı şarj gibi özelliklere de sahip. Söz konusu bu akıllı cihazın Okyanus Yeşili ve Karbon Siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olacak. Amiral gemisi niteliğini taşıyan Oppo markalı akıllı cihazın fiyatı ise 7,999 TL olup bu fiyata KDV'de dahil edilmiştir. 

Oppo Reno 10X Zoom'un özellikleri

Snapdragon 855 işlemci sistemi üzerine kurulan Oppo Reno 10X Zoom, Adreno 640 GPU ile beraber geliyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 6,6 inç yani 2340×1080 piksel olan Full HD+ AMOLED ekran özeliği ve Android 9.0 Pie işletim sistemi + ColorOS 6 özellikleri de Oppo Reno 10X Zoom modelli akıllı cihazda bulunan özellikler arasında yerini alıyor. Cihazın kamera özellikleri ise 48 MP f/1,7 + 13 MP f/3,0 + 8 MP f/2,2 arka kamera, 16MP f/2,0 ön kamera şeklinde bir dizilim vardır. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu sistemi sayesinde cihazın tasarımı eşsiz bir şekilde tasarlanmış olup estetik açıdan da oldukça kuvvetli seçeneklere sahiptir. Bluetooth 5 ile 4.065 mAh batarya özelliği ile de güçlendirilen Oppo Reno 10X Zoom adlı mobil cihaz ülkemizde de raflarda yerini aldı. 

 


Oppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça BahsettirecekOppo A9 48 MP Kamerası İle Adından Sıkça Bahsettirecek
Oppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduOppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu
Oppo'da Katlanabilir Telefon Pazarına GiriyorOppo'da Katlanabilir Telefon Pazarına Giriyor

PAYLAŞ