OPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandı - Haberler - indir.com

OPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çok uzun zaman önce lanse edilen be Türkiye'de de satışı gerçekleştirilen OPPO Reno 10x Zoom için sonunda dedirten bir güncelleme yayımlandı. OPPO Reno 10x Zoom, şirketim kamera konusunda hazırladığı en iddialı akıllı cihaz modelleri arasında yer alıyor. Cihazın arka kısmında yer alan kare formundaki 13 megapiksel F3.0 periskop kamerasıyla 10 kat hibrit yakınlaştırma (5X optik ile dijital harmanlanıyor) yapabilen bu akıllı cep telefon, dijital olarak ise tam 60 kat yakınlaştırma seviyesine çıkış yapabiliyor. 

Normal ve geniş açı için konulan bu iki kamera ise 48 megapiksel F1.7 ana ve 8 megapiksel F2.2 ultra geniş açı olan model, kamera konusunda önemli bir eksiğe sahipti. OPPO Reno 10x Zoom adlı akıllı cihazın periskop ve ultra geniş açı kameralarıyla ilginç şekilde video çekilemiyordu. İşte söz konusu bu durum kısa süre önce değişti. Yayımlanan yazılım güncellemesi ile periskop ve ultra geniş açı kameralara da video çekim yeteneği dahil edildi. Telefonun sahipleri sevindirecek bu güncelleme, gerçekten önemli bir eksiği kapattı. 

Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!

OPPO Reno 10X Zoom halen güçlü sayılacak bir modeller arasındadır

OPPO Reno 10x Zoom adlı akıllı cihaz gücünü 7 nm üretim sürecinden çıkan Snapdragon 855 işlemciden alıyor. 6,6 inç OLED Full HD+ ekran üzerine kurulan bu cihaz, 4.065 mAh pile sahip ve 256 GB dahili depolama ile elde edilebiliyor. VOOC 3.0 hızlı şarj sistemine sahip olan versiyonun, özel bir soğutma sistemi de bulunuyor. Modelin köpekbalığı yüzgeci formundaki ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlükte. Şu an için OPPO Reno 10x Zoom ile ilgili elde edilen bilgiler bu kadar olup gelecek günlerde cihaz hakkında çok daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. Cihaza getirilen bu güncelleme sayesinde cihazda yaşanan eksiklikler ortadan kaldırılmış oldu. 



PAYLAŞ