Oppo R17'nin tanıtımı gerçekleşti - Haberler - indir.com

Oppo R17'nin tanıtımı gerçekleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-16 14:07:43
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Kullanıcılar tarafından merak edilen ve en dikkat çekici özelliği üzerine sürekli konuşulan Oppo R17, ekrana gömülü olan parmak izi okuyucusu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son dönemlerde sürekli sızıntıları ile gündemde olan Oppo R17, şirket tarafından tanıtımı gerçekleşti. Kendi resmi sitesinde tanıtımını yapan şirket, kullanıcılarına müjdeli haberi verdi. Kullanıcılar tarafından merak edilen ve en dikkat çekici özelliği üzerine sürekli konuşulan Oppo R17, ekrana gömülü olan parmak izi okuyucusu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Performans konusunda bir hayli iddialı olan cihaz, Gorilla Glass 6 koruması ve ince çentiği ile kullanıcıların gönlünde taht kuracak gibi. Kullanıcılarını bir hayli önemseyen şirket, performans anlamında en iyi hizmeti vermek için hazırlanıyor.

Akranlarını kıskandıracak özelliklere sahip

GPU tarafından Adreno 615 ile müşterilerinin karşısına çıkan Oppo R17, işlemci gücünü Snapdragon 670’ten alıyor. Cihazın bir diğer dikkat çeken özelliği ise 2 GHz hızında çalışan 2 adet Kryo 260 çekirdeği ve 1.7 GHz hızında çalışan 6 adet Kryo çekirdek özelliği ile Snapdragon 670, 2-6 konfigürasyonuna sahip 8 çekirdekli bir işlemci özelliği ile karşımıza çıkıyor.

18 Ağustos tarihinde piyasaya sunulacak

8 GB RAM özelliği ve 128 GB depolama kapasitesi özelliği sayesinde Oppo R17, diğer modellerden kendini soyutlamayı başarıyor. Akıllı telefonlar arasında bu zamana kadar gördüğümüz en küçük çentiğe sahip olan cihaz, neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip. Android 8.1 Oreo işetim sistemine sahip olan cihaz, 2 farklı renk seçeneği ile pazara girmek için hazırlanıyor. Akıllı telefon pazarında 18 Ağustos tarihinde yerini alacak olan Oppo R17’nin fiyatı hala belli olmadı. Muhtemelen fiyatını piyasaya sunulduğu zaman hep birlikte öğreneceğiz. Bizi takip etmeye ve okumaya devam edin.





PAYLAŞ