Oppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacak - Haberler - indir.com

Oppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 14:19:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'de çıkan Oppo'nun akıllı telefonu R17 Pro modeli Avrupa pazarına RX17 Pro adı ile çıkacak.

Oppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacak

Çinli telefon üreticisi olan Oppo, geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi R17 Pro'yu Avrupa pazarında Oppo RX17 Pro adıyla yeniden lanse etti. Bu model 599 avroluk bir fiyat etiketine sahip. Android işletim sistemine sahip olan bu telefon 16 Kasım'dan itibaren piyasalarda olacak. Oppo'nun telefonları henüz Türkiye'de resmi olarak satışa çıkmadı. Oppo firması, diğer Çinli markaların sergilediği başarıyı tekrarlamak ve Avrupa pazarında da söz sahibi olmak istiyor. Bundan dolayı Xiaomi'nin distribütör aracılığı ile girdiği Türkiye pazarına Oppo'da kendi oluşumu ile girmek için hazırlanıyor. Oppo, uzun zamandır Türkiye ekibinin oluşturulması üzerine çalışıyor.

Oppo Find X, 10 GB RAM'li İlk Telefon OlacakOppo Find X, 10 GB RAM'li İlk Telefon Olacak

Oppo ayrıca OnePlus'ın sahibi. Tasarım konusunda bu iki marka aynı çizgide buluşuyor. RX17 Pro, geçtiğimiz günlerde tanıtılan OnePlus 6T'ye oldukça benziyor.

Oppo RX17 Özellikleri

Cihaz 128 GB Dahili hafıza ve 6 GB RAM bulunduruyor. Telefonda 6.4 inç AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip. Ekran Gorilla Glass 6 camla kaplanmış. Dahili olarak parmak izi okuyucusu da barındırıyor. Ekran gövde oranı ise yüzde 91.5 oranı ile etkileyici bir düzeye ulaşmış. Ayrıca gücünü Snapdragon 710 işlemcisinden alıyor. OnePlus 6T modeline bakıldığında işlemci bir alt seviyede bulunuyor. RX17 Pro ön tarafında 25 megapiksellik selfie kamerası bulunduruyor. Arka tarafında ise toplamda 3 adet kamera bulundurduğunu görüyoruz. Bunların ilki üç boyutlu fotoğraflar için üretilen 3D Time of Flight kamera. Diğeri 12 megapiksellik geniş açılı Ultra Gece modu bulunduran kameranın yanında 20 megapiksellik bir diğer kamera bulunuyor.

Cihaz VOC flaş şarj sayesinde 10 dakika içerisinde pil değerini yüzde 40'lık kısmını doldurabiliyor. İçerisindeki pil 1850mAh'lık iki parçadan oluşan bir bataryaya sahip. Şarj aleti ve cihazda bulunan yongalar sayesinde çok daha güvenli bir şekilde şarj işleminin gerçekleşmesini sağlıyor. Ayrıca cihaz işletim sistemi olarak Andorid 8.1 Oreo üstüne özelleştirilen ColorOS 5.2 arayüzü ile birlikte geliyor.


Huawei ve OPPO'nun Benchmark Uygulamalarında Hile Yaptığı KesinleştiHuawei ve OPPO'nun Benchmark Uygulamalarında Hile Yaptığı Kesinleşti
Yeni orta segment Oppo K1 tanıtıldıYeni orta segment Oppo K1 tanıtıldı
Orta Seviyenin En Şık Modeli Oppo K1 TanıtıldıOrta Seviyenin En Şık Modeli Oppo K1 Tanıtıldı

PAYLAŞ