Oppo R15X Performans Testinde Gözüktü - Haberler - indir.com

Oppo R15X Performans Testinde Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oppo’nun güçlü modellerini görmeye devam ediyoruz. Çinli telefon üreticileri arasında yükseliş yapan firmalardan olan Oppo yakın zamanda R15X modelini duyurması bekleniyor. Cihaz fiyat performans ürünü olmanın yanı sıra sunacağı teknik özellikler ile de dikkat çekmesi düşünülüyor. Şimdi ise söz konusu bu Oppo R15X modeli performans testlerinde ortaya çıktı. İlk olarak geçtiğimiz haftalarda PBCM10 model numarası ile cihaz bir online mağazada listelenmişti. Oppo’nun bu yeni telefonu şimdi ise performans testlerinde ortaya çıkarak bazı bilgiler vermiş oldu.

Oppo R15X Performans Testleri

Oppo Find X'in fiyatı ve çıkış tarihiOppo Find X'in fiyatı ve çıkış tarihi

Yayınlanan bu söz konusu testlere göre cihaz orta segment bir model olarak gelecek. Bu noktada cihazın 14 nm üretim sürecine sahip olan 8 çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisine sahip olduğunu görüyoruz. Bu orta segment işlemcinin yer alması beklenilen test sonuçlarına göre ayrıca raporda modelin 4-6 GB RAM ile beraber 128 GB’lık bir dahili depolama seçeneği sunması bekleniyor. Yeni Oppo R15X modeli tıpkı R15 modelinde olduğu gibi çift arka kameraya sahip olarak gelecek. Bu noktada 16 + 2 megapiksel olarak çift kamerayı göreceğiz.

Orta seviye bir modele göre oldukça üst seviye özelliklere ve kamera detaylarına sahip olan bu yeni Oppo R15X modelinin ön yüzeyde ise 25 megapiksellik bir kamera sunması bekleniyor. 6.4 inçlik büyük ve çentikli bir ekran tasarımına sahip olacak R15X modelinde 3500 mAh’lik bir batarya yer alacak. Snapdragon 660 işlemcisinin kullanılacağı model 1.8 Ghz çalışma hızına sahip olurken tek çekirdek testinde 1439 puan aldığını görüyoruz. Çoklu çekirdek tarafında ise model 5516 puan alıyor.

Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutudan çıkacak Oppo R15X için henüz resmi bir tanıtım tarihi bulunmuyor. Modelin yakın zamanda duyurulması bekleniyor.


Çerçevesiz tasarımı ile Oppo R17 göründüÇerçevesiz tasarımı ile Oppo R17 göründü
Oppo R17'nin tanıtımı gerçekleştiOppo R17'nin tanıtımı gerçekleşti
Oppo R17 Pro, Huawei P20 Pro’ya Rakip OluyorOppo R17 Pro, Huawei P20 Pro’ya Rakip Oluyor

PAYLAŞ