OPPO, mobil tarafta bir alana daha giriş yapıyor - Haberler - indir.com

OPPO, mobil tarafta bir alana daha giriş yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-16 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üretici marka OPPO, son olarak dört farklı modele sahip Find X3 serisi modeller ile piyasaya giriş yapmıştı. Markanın ortaya çıkan yeni detaylarına göre mobil pazarda yeni bir alana daha giriş yapacağı belli oldu. OPPO, teknoloji dünyasında baktığımız zaman akıllı telefonun yanı sıra akıllı saat, akıllı bileklik ve kablosuz kulaklık gibi mobil ürün satışları gerçekleştiriyor. Şimdi ise şirket bunların arasına da Android tablet de dahil etmeye hazırlanıyor. Şirketin bu alandaki ilk Android tablet modeli için tedarikçiler ile görüşmelere başladığı belirtiliyor. Henüz hemen satışta olması beklenmeyen bu model için pazarda Samsung, Apple, Lenovo, Huawei ve Honor gibi isimlerin karşısına rekabet edecek olan OPPO, ilk Android tablet modelinin üst seviye olması bekleniyor.

Öyle ki OPPO’nun sahip olduğu devasa arge gücü ile genelde büyük oynamayı severken, iddialı da olma yolunda ilerliyor. Şirketin ayrıca yakın bir zamanda katlanabilir model ile gelmesi bekleniyor. Model bu noktada 2021’in ikinci çeyreğinde resmi olarak katlanabilir modelini görücüye çıkarabilir.

OPPO A94 satışa çıkacağı tarih netleştiOPPO A94 satışa çıkacağı tarih netleşti

OPPO Find X3 serisi iddialı geldi

OPPO’nun Türkiye pazarında da satılması beklenen OPPO Find X3 modeli işlemci gücü olarak 7 nm üretime sahip Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacak. 8 GB RAM ile beraber 128 GB ve 256 GB depolama versiyonları yer alan modelde 6.7 inç büyüklüğünde 3216x1440 piksel 120 Hz AMOLED bir ekran bulunuyor. 5G destekli olan bu modelde 32 megapiksel F2.4 selfie kamerası yer alıyor. 65W hızlı şarj / 30W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz şarj destekli 4500 mAh pil ile geliyor. Find X3 modeli arka tarafında ise dört farklı kamera ile beraber geliyor.

Bakalım OPPO’nun tablet pazarına giriş yapacağı yeni modeli ne gibi özellikler sunacak göreceğiz.


Oppo Find X3 Pro'nun tanıtımı gerçekleştiOppo Find X3 Pro'nun tanıtımı gerçekleşti
Resmi olarak tanıtılan Oppo Find X3 Neo ve Find X3 Lite özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Oppo Find X3 Neo ve Find X3 Lite özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ