Oppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da Geliyor - Haberler - indir.com

Oppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 12:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2018’in trendi olarak şimdiden katlanabilir yapıya sahip akıllı telefonlar olması bekleniyor. Bildiğiniz üzere 2017 yılında çentikli ekrana sahip cihazların yaygınlaştığını görmüştük. Ancak üretici markalar bu çentiği tamamen ortadan kaldırabilmek adına yeni yıl ile beraber yepyeni teknolojilerini cihazlarında kullanmaya başlayacaklar. Başlıca olarak Samsung cephesinden katlanabilir yapıya sahip bir model ortaya çıkarken şimdi ise bir başka marka olan Oppo’nun katlanabilir yapıya sahip cihazı hakkında detaylar ortaya çıktı. Çinli telefon üreticisi Oppo’nun katlanabilir ekrana sahip yeni akıllı telefon modelini Barcelona’da gerçekleşecek olan MWC 2019 kapsamında resmi olarak tanıtması bekleniyor. Şimdi ise şirket konu ile alakalı Tweakers’a bazı açıklamalarda bulundu.

Oppo Katlanabilir Ekranlı Yeni Telefon

Oppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli OlduOppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli Oldu

Cihazın özellikleri ve piyasaya çıkış tarihine dair henüz net bilgiler bulunmuyor. Ancak etkinlik kapsamında henüz satışa hazır olmayak bir prototip tasarımın Oppo tarafından tanıtılması bekleniyor. Katlanabilir telefon için son yıllarda alınan farklı tasarım patentlerine göre şirketin nasıl bir model ile kullanıcıların karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor. Oppo’nun bu noktada dış doğru çift katlanabilen ve ekran boyutu üçe katlanan bir cihaz patentine de sahip durumda. 2019’da buna benzer yapıda birçok cihaz görmemiz beklenirken Samsung ise Infinity Flex adlı bir ekranı cihazında kullanacak.

Prototipini Kasım ayında gördüğümüz Samsung sonrasında diğer markaların da bu yönlü çalışmaları olduğu düşünülüyor. Mart ayında satış sunulması beklenen Samsung cihazının yüksek fiyat etiketine sahip olması düşünülüyor. Oppo haricinde bir başka Çinli üretici Huawei’nin de katlanabilir yapıya sahip bir cihaz sunma niyetinde olduğu düşünülüyor. Diğer yandan Xiaomi ve Lenovo gibi üreticiler de bu yöndeki bazı atılımlarını gerçekleştirmeye başlıyorlar. Bakalım Oppo bu kategoride nasıl bir cihaz sunmayı başaracak yakın zamanda göreceğiz.


Oppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacakOppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacak
Oppo, Katlanabilir Telefon Patenti AldıOppo, Katlanabilir Telefon Patenti Aldı
Oppo'da 5G için sayım başladıOppo'da 5G için sayım başladı

PAYLAŞ