Oppo kamera için Wimbledon ile anlaştı - Haberler - indir.com

Oppo kamera için Wimbledon ile anlaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-04 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde Çinli akıllı telefon üreticilerinin yükselişe geçmesi ve popülerleşmesi ile beraber bu modelleri çeşitli etkinlik alanlarının sponsoru olarak görmeye devam ediyoruz. Başta Huawei ve Xiaomi gibi şirketler Çin markası olarak tanınırken, bunların arkasında ise bir başka Çinli üretici Oppo bulunuyor. Oppo’nun geçtiğimiz Nisan ayı ile beraber kullanıcılara sunmuş olduğu akıllı telefon modellerine  bir yenisi daha gelmiş ve Oppo Reno modeli tanıtılmıştı. Şirket bir süre sonra ise aynı modelin 5G desteğine sahip bir versiyonu piyasaya sürdü.

Wımbledon ile Oppo anlaşma sağladı

Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!

Şimdi ise OPPO şirketi ile Wimbledon şirketi bir iş birliğine gitti ve turnuvanın ilk tarihinde Wimbledon resmi fotoğrafçısı Jed Leicester tarafından turnuvanın önemli an ve kareleri OPPO Reno 5G ile çekilecek. Oppo tarafından yapılan açıklamaya göre turnuvanın resmi haklarına sahip olan şirketle iş birliğine gidilerek ilk resmi akıllı telefon partneri olmayı hedefliyorlar.

Wimbledon fotoğrafları ilk defa bir profesyonel tarafından akıllı telefon ile çekilecek. Oppo’nun bu yeni amiral gemisi modeli olan Reno cihazı 5x, 10x hibrit zoom ve geniş açı gibi teknolojilere sahip durumda. Kamera özelliklerine yakından baktığımız zaman cihazda 48 megapiksellik ana kamera yanında 13 megapiksellik telefoto lens ve 8 megapiksel geniş açı lens bulunuyor. 48 megapiksel değerindeki ana kamera HD lens özelliği ile daha canlı ve yüksek çözünürlüklü kareler kullanıcılarına sunacak.


Oppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera KullanacakOppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera Kullanacak
Oppo'dan Çentiği Kaldıracak Efsane TeknolojiOppo'dan Çentiği Kaldıracak Efsane Teknoloji

PAYLAŞ