OPPO K9'un bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OPPO K9'un bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-24 14:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının öne çıkan şirketleri arasında olan OPPO’nun yakında piyasaya süreceği K9 modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Ürettiği telefonlarla kullanıcıların yüzünü gülümseten OPPO, bugün Weibo üzerinden yeni telefonuna ait bir poster yayımladı. Posterde yer alan bilgilere göre 6 Mayıs 2020 tarihinde tanıtılacak olan OPPO K9’un bazı özellikleri de ortaya çıktı.

Oppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldiOppo saat ve bilekliklerine iOS'da tam uyumluluk geldi

Fiyat performans ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çeken OPPO başarısını günden güne arttırmaya devam ediyor. Bugüne dek piyasaya amiral gemisi katili unvanını kazanabilecek pek çok orta segment akıllı telefon tanıtan şirket yakında bu ürünlerine bir yenisini ekleyecek. Şirket geçtiğimiz günlerde Weibo üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşım ile birlikte cihazın tanıtım tarihi ve şarj teknolojisi gibi bazı bilgiler de ortaya çıktı.

“09-K Süper Performans” sloganı ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olan akıllı telefon. Cihazı en özel kılan şeylerden biri de sahip olduğu 65W’lık hızlı şarj teknolojisi. Weibo üzerinden açıklama yapan şirket telefonun sadece 5 dakikalık bir şarjla iki saat boyunca açık kalabileceğini ifade etti. Ancak bunun için kullanıcıların telefonlarını karanlık modda kullanmaları gerekiyor. 6 Mayıs tarihinde kullanıcılarının karşısına olan OPPO K9 Türkiye saati ile 10.00‘da lansmanı ile piyasaya merhaba diyecek.

OPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecek

Daha önce gelen sızıntılara göre arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip olacak olan OOPO K9 64 MP ana kameraya sahip olacak. Posterde yer alan görselde cihazın arka kameralarını çerçevelediği alanda da bu bilgiye yer verilmiş. Bununla birlikte cihazın diğer kameraları ile alakalı net bir bilgi yok. Akıllı telefonda üç kamera ile LED flaşı gökkuşağı renklerine sahip bir şerit ayırıyor.

OPPO K9 teknik özellikleri

Bunun yanı sıra bazı teknik özellikleri de bilinen OPPO K9’un AMOLED bir ekran paneliyle karşımıza çıkacağı söyleniyor. Ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olacak olan OPPO K9’un işlemcisi hakkında iki farklı söylenti bulunuyor. Bu bilgilere göre telefon Dimensity 1100 ve Snapdragon 870 işlemcilerinden birisine sahip olacak. Şirketin K9 modeli için bu iki işlemciden birini seçmesine kesin gözüyle bakılsa da şimdilik cihazın hangi işlemciyi taşıdığı gizemini koruyor. Bunun yanı sıra cihazın RAM ve depolama alanı kapasiteleri belli değil. Tüm bu teknik detayları öğrenmek için 6 Mayıs’ı beklememiz gerekecek gibi duruyor. Ayrıca şirketin bu etkinlikte yeni kablosuz kulaklığı Oppo Enco Buds modelini de tanıtacağını belirtelim. Lansman sonrasında OPPO’nun yeni tanıttığı ürünler hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.


Oppo'nun Enco Buds model kulaklıkları sızdırıldıOppo'nun Enco Buds model kulaklıkları sızdırıldı
OPPO K9, 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı duyurulduOPPO K9, 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı duyuruldu

PAYLAŞ