OPPO K9, 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı duyuruldu - Haberler - indir.com

OPPO K9, 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-22 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oppo K9 modeli ile ilgili olarak yeni bilgiler gündeme geldi. Heyecanla beklenen bu akıllı cep telefon ile ilgili olarak şirket Weibo üzerinden bir paylaşım yaptı. Amiral gemisi katili olarak nitelendirilen bu akıllı telefon ile ilgili posterler görüntülendi. Posterde yer alan bilgiler ışığında yayın tarihi de belli oldu. Cihaz 6 Mayıs günü kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Oppo K9 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak

Akıllı cep telefon dünyasında fiyat performans odaklı olan bu ürünlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Birçok şirket artık amiral gemisi katili olarak adlandırılabilecek cep telefonlar için ciddi yatırımlar yapılıyor. Fiyat açısından pahalı olmayan ancak önemli ölçüde performans sergileyen bu telefonlar, kullanıcılar tarafından da oldukça beğeniliyor. Çin merkezli üretici Oppo'da bu kategoriye yönelik modelleriyle sık sık adından söz ettiriyor. Oppo K9 modeli için gün saymaya başladı. Adeta fiyat performans odaklı olan bu cihaz için çalışmalara devam eden şirket, cihaz ile ilgili olarak da yeni bilgiler veriyor. 

Oppo A74'ün teknik özellikleri belli olduOppo A74'ün teknik özellikleri belli oldu

09-K Süper Performans sloganı ile kullanıcıların beğenisine sunulan bu akıllı telefon, ciddi ölçüde şarj teknolojisine sahiptir. Şirket kullanıcılar için 65 W'lık bir hız sunmaya hazırlanıyor. Bununla beraber şirket şarj konusunda akıllı cihazına da oldukça güveniyor. Elde edilen bilgilere göre cihaz sadece 5 dakikalık bir şarj ile iki saat boyunca açık kalabilecek. Fakat bunun için cihazın karanlık modda çalıştırılması gerekiyor. Bunun yanı sıra cihazın tanıtım tarihi de belli oldu. Cihaz 6 Mayıs tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Türkiye saati ile 10:00'da lanmanı ile kullanıcılara sunulacak. 

Oppo K9'un üçlü kamera sistemi olacak

Daha önceden de belirtildiği üzere poster sayesinde sadece akıllı telefonun tasarım detayları belli oldu. Cihazın arka kısmı piyasadaki birçok cihazla benzer özelliklere sahiptir. Arka kısmında "09-K Süper Performans" yazısı yer alırken, aynı zamanda üçlü kamera dizilimi de dikkat çekiyor. İlk elde edilen bilgilere göre cihazın 64 MP ana kameraya sahip olacak. Cihazın arka kameraları ile ilgili olarak kesin bilgiler mevcut değildir. Akıllı cihazda üç kamera ile LED filaşı gökkuşağı renklerine sahip bir şerit ile ayrılıyor. Bu bilgilere ek olarak detaylı teknik özellikleri belli olmayan bu cihazın yakın zamanda yeni bilgilerin sunulması bekleniyor. Delikli ekran teknolojisine sahip olan bu cihazın ekran boyutu hakkında da henüz bilgi yoktur. Fakat 6 inçten fazla olacağı düşünülüyor. 

Aynı zamanda cihazın AMOLED ekran paneli ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra parmak izi okuyucu da ekran içerisinde yer alacak gibi gözüküyor. Amiral gemisi katili olarak adlandırılan bu akıllı cep telefon, işlemci konusunda da iki seçenekten birini seçebilir. Bu seviye akılı telefonlar genellikle Dimensity 1100 ve Snapdragon 870 işlemci sistemini tercih ediyor. Şirketin K9 modeli için iki işlemciden birini seçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fakat hangi işlemcinin kullanılacağına dair henüz kesin bilgi yoktur. Bu özelliklerin yanı sıra RAM ve depolama alanı kapasiteleri de şu an için belli değildir. 6 Mayıs günü gerçekleşecek olan lansman ile kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Oppo K9, tanıtımın tek ürünü olacak. 

 


OPPO A74 ve A74 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOPPO A74 ve A74 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
OPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecekOPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecek
Oppo Reno 5 Z tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıOppo Reno 5 Z tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ