OPPO Gençlerin Hayallerine Işık Tutan Renovators 2021 Projesini Başlattı - Haberler - indir.com

OPPO Gençlerin Hayallerine Işık Tutan Renovators 2021 Projesini Başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 15:56:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

OPPO, gençlere yönelik hazırladığı projesi Renovators 2021 için resmi tanıtım gerçekleştirdi. 

Yenilikçi ürünlerinin dışında çeşitli proje ve destek kampanyaları ile dikkat çeken OPPO, gelişmekte olan sanatçılar projesinin 3. bölümü için resmi tanıtım gerçekleştirdi. 3. bölüm için OPPO Renovators 2021 adı ile duyurusunu gerçekleştiren şirket, gençlerin sanat ve teknoloji alanındaki çalışmalarını tüm dünyaya duyurulmasını hedefliyor. Gençlerin ilham alması, yeni çalışmalar için yeni pazarlara ulaşabilmesi adına pek çok farklı fırsat sunacak olan OPPO Renovators 2021, dünyanın pek çok farklı ülkesindeki gençler için ortak bir gelişme alanı olarak dikkat çekiyor. 

“Dünyayı Değiştirecek İlham Gençlerden Gelecek”

OPPO Başkan Yardımcısı ve Küresel Pazarlama Başkanı William Liu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında: "Her zaman genç neslin gücüne inanan OPPO, yaratıcı genç sanatçıların mükemmelliğine dünyanın tanıklık etmesini istiyor. Dünyayı değiştirecek ilhamın gençlerden geleceğine inanıyoruz. Bu yaratıcı düşünceyi teşvik etmek için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz." dedi.

Yeni Programın Teması Işık Oldu 

Her yıl farklı temalar ile gerçekleştirilen programın bu yılki teması ise ışık olacak. 'Art Tech' ve 'Art Toy' olmak üzere iki kategori altında yarışabilecek olan genç yetenekler, sanat ve teknoloji alanında geliştirdikleri fikir ve çalışmalar ile bu platformlarda yer alabilecek.

Seçilen Eserler Dünya Genelinde Sergilenecek

Hazırlanan yarışmalar dahilinde başvuru yapan adaylar için başarıya ulaşılması, dünya genelinde oldukça önemli avantajlara ulaşılmasını sağlayacak. Zira OPPO tarafından yapılan resmi açıklamalara göre proje kapsamında ilgi gören ve beğenilen projeler Londra Tasarım Festivali, Dubai World Expo gibi sergilerde ve online platformlarda sergilenecek. Üstelik OPPO başarılı gençlerin OPPO bünyesinde de kendini geliştirme fırsatı ve ekibe dahil olma şansı elde edebileceğini duyurdu. Bu bakımdan yarışma sadece ödülü kazanılabilecek bir alan olarak değil, başarılı adayların kendini çok daha farklı alanlarda geliştirebileceği bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

Efsanevi uluslararası tasarımcı Kashiwa Sato, görsel-işitsel sanatçı Ryoichi Kurokawa ve marka danışmanı Tommy Li gibi isimlerin yer alacağı yeni program, tüm dünya genelinde şimdiden dikkat çekmeyi başarmış durumda.





PAYLAŞ