Oppo Find X3 serisinin tüm özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Oppo Find X3 serisinin tüm özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo, yakın zaman içerisinde yeni amiral gemisi nitelikli özelliğe sahip olan seri Find X3 ailesini resmi olarak bir lansman ile kullanıcılara tanıtımını gerçekleştirecek. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan son sızıntılar, serinin üç farklı akıllı cep telefondan oluşacağını gösteriyor. Bu cihazlar, Find X3 Pro, Find X3 Neo ve Find X3 Lite adlandırması ile gelecek. Geçtiğimiz dönemlerde sızdırılan Find X3 Pro’nun renderları, iPhone 12 serisine benzer bir tasarım gün yüzüne çıkıyor. Bugün içerisinde ortaya çıkan sızıntılar, tüm serinin teknik özelliklerini ortaya koyuyor. 

Oppo Find X3 serisi, teknik özellikler açısından güçlü bir deneyim sunar

Serinin en güçlü akıllı cep telefonu olan Oppo Find X3 Pro, 6.7 inçlik QHD+ çözünürlüklü bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın ekranının, 120 Hz ekran tazeleme hızı, HDR10+ desteği ve 525 ppi piksel yoğunluğu yer alıyor. Aynı zamanda cihazdaki ekranın Gorilla Glass 5 koruması da bulunuyor. Oppo Find X3 Pro'nun parmak izi okuyucusu, yine ekran üzerinde ve oldukça hızlı bir şekilde çalışacak. Cihaz Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak olan bu cihaz 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile geliyor. Cihazın ana kamerası 50 MP çözünürlüklü OIS destekli IMX766 sensörü olacak. Bu ana kameraya, 50 MP ultra geniş açılı kamera, 13 MP periskop kamera ve 5 MP makro kamera eşlik edecek. Söz konusu bu akıllı cihaz ön kısmında ise 32 MP çözünürlüklü bir selfie kamerası yer alıyor.

OPPO Find X3 serisi çıkmadan rekor kırdıOPPO Find X3 serisi çıkmadan rekor kırdı

Find X3 Pro, 65W hızlı şarj destekli 4500 mAh batarya gücüne sahip olan cihazın IP68, Bluetooth 5.2, 5G bağlantısı, NFC ve diğer önemli sensörleri de yer alıyor. Telefon, gümüş ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği vardır. Bu yeni Oppo serisinin Neo modelinde ise 6.55 inçlik ekran bulunurken Lite modelinde ise 6.44 inçlik bir ekran yer alıyor. Aynı zamanda her iki ekran da FHD+ çözünürlüklü 90 Hz ekran tazeleme hızına sahip AMOLED bir panel kullanıyor. Find X3 Neo, Snapdragon 865‘ten gücünü alırken Lite model, Snapdragon 765G ile geliyor. Neo, 50 MP+16 MP+13 MP+2 MP kamera özelliklerine sahiptir. Lite ise 64 MP+8 MP+ 2 MP+ 2 MP kamera kurulumuyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Find X3 Neo'nun 4500 mAh, Find X3 Lite‘ın ise 4300 mAh bataryası yer alacak. Buna ek olarak ise her iki cihazın da 65W hızlı şarj ile gelmesi muhtemel. Konuyla ilgili son olarak ise her iki cihazda da siyah ve gümüş renk seçenekleri vardır. Bunlara ek olarak ise Lite model, mavi renk seçeneğine de sahip olacak. Oppo‘nun yeni amiral gemisi serisi, 11 Mart tarihinde resmi olarak karşımıza çıkacak. Seride yer alan cihazlar hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


OPPO Find X3 serisinin çıkış tarihi belli olduOPPO Find X3 serisinin çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ