OPPO Find X3 serisinin çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

OPPO Find X3 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-01 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun bir zamandır heyecanla beklenen ve sık sık da adından söz ettiren Oppo Find X3 serisi için çıkış tarihi sızdıran poster gündem geldi. Geçtiğimiz yıl içerisinde Oppo Find X2 serisi için Türkiye'de özel bir tanıtım etkinliği düzenlenmiş ve model piyasaya çıktı. Find X3 serisi için ilk gösterimin yapılacağı Çin etkinliğinin tarihi de bu şekilde belirlenmiş oldu. 

Serinin fiyat bilgisine dair bazı bilgiler gün yüzüne çıkmıştı. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler serinin en uygun fiyatlı modeli olan Oppo Find X3 Lite, 400 ile 500 euro arasından bir değer ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 400 euro'dan başlayan fiyat etiketleri ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacağı bu şekilde netleşiyor. 

OPPO Find X3 serisi çıkmadan rekor kırdıOPPO Find X3 serisi çıkmadan rekor kırdı

Oppo Find X3 çıkış tarihi ortaya çıktı

Söz konusu bu seri için ortaya çıkan fiyat bilgilerinde, ortanca ve üst model için çeşitli bilgiler sunuluyor. Neo olarak adlandırılan orta segment modelin fiyatının 700 – 800 euro  arasında olduğu dile getirildi. Üste model olarak adlandırılan Pro içinse 1000 euro ile 1200 euro arasında olacağı bilgisi bulunuyor. Elde edilen bu bilgiler ışığında Oppo Find X3 serisinin çıkış tarihi için 11 Mart bilgisi mevcuttur. Yerel saatle19.30’da (TSİ 14.30) düzenleneceği yazılan etkinliğin Çin’de gerçekleşeceği düşünülüyor. Çin’de gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğinden sonra küresel tanıtımın da yapılabileceği aktarılıyor.

Find X3 Pro ve X3 modellerinin öne çıkması ve  X3 Lite ve X3 Neo’nun geri planda kalacağı da düşünülüyor. Çünkü ortaya çıkan iddialara göre bu modeller Oppo Reno 5 Pro Plus ve Oppo Reno 5G modelinin adlandırılan sürümleri de olacak. Tasarımı ve teknik özellikleriyle sık sık adından söz ettiren Oppo Find X3 adlı akıllı cihazın kullanıcıları memnun edecek birbirinden farklı özellikleri olacak gibi gözüküyor. 

 


Oppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktıOppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktı
Oppo Find x3 Pro hakkında yeni detaylarOppo Find x3 Pro hakkında yeni detaylar
OPPO Find X3 Neo özellikleri ortaya çıktıOPPO Find X3 Neo özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ