OPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyor - Haberler - indir.com

OPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-29 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi OPPO’nun Find X3 Pro amiral gemisine dair çeşitli detaylar ortaya çıkmaya başladı. Markanın yeni cihazlarına detaylar gelmeye devam ederken, OPPO Reno 5 Lite modeli sonrasında şimdi ise bir başka serisine yönelik önemli detaylar karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu yeni modelin ise 2021 yılının ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor. Çeşitli söylentilere göre Find X3 Pro modelinin yeni kamera lensleri ile  yüksek kaliteli bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Modelde ise Temmuz ayında duyurulan 125W Flash Charge teknolojisi yerine 65W hızlı şarj teknolojisinin bulunması bekleniyor. Bu detay ile beraber ise süper hızlı şarj teknolojisinin amiral gemisi modeli OPPO Find X cihazında olması düşüncesini akıllara getiriyor. Çinli markadan gelen sızıntılar kapsamında belli olan özellikler neler gelin bakalım.

OPPO Find X3 Pro özellikleri ortaya çıkmaya başladı

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 Pro+ 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno 5 Pro+ 5G özellikleri ve fiyatı

OPPO Find X3 Pro modelinin sızıntı kaynaklarına göre Weibo üzerinde yayınlanan bir gönderi modelde 125W hızlı şarj teknolojisinin prototip bir cihazda  test edildiği belirtiliyor. Bu teknoloji ile beraber ise 4500 mAh büyüklüğünde bir batarya yaklaşık 20 dakika gibi bir sürede tamamen şarj olabiliyor. Ancak bu şarj oldukça hızlı olsa da, ısını yönetimi tarafında bazı sorunlar olabiliyor. Durum böyle olunca ise OPPO, 65W hızlı şarj ile Find X3 Pro modelini sunacak gibi duruyor. Öyle ki yüksek hızlı şarj teknolojisindeki ısı sorununun lansman öncesine kadar çözülemeyeceği düşünülüyor.

Ayrıca Oppo şirketinin 65W hızlı şarj için şarj algoritmasını daha hızlı yapmak adına optimize etti. Bu kaynak telefonun yaklaşık 32 dakika içerisinde tam olarak şarj edilebileceğini söylüyor. Find x2 Pro modeli ise 38 dakikada tam şarj olabiliyor. Modelde 120 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç kavisli OLED ekran ile iki 50 MP sensörlü dörtlü kamera görebiliriz.


OPPO Türkiye'deki yatırımlarına 50 milyon dolarla başlayacakOPPO Türkiye'deki yatırımlarına 50 milyon dolarla başlayacak
Oppo Reno5 Pro+'nun tanıtımı gerçekleştiOppo Reno5 Pro+'nun tanıtımı gerçekleşti

PAYLAŞ