Oppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Oppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 20:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Find X2 modeli ile uzun bir süre en hızlı Android cihaz olma özelliğine sahip olan Oppo, yeni modelinin tanıtımını yapmak üzere hazırlıklara başladı. Teknik detayları ile dikkatleri üzerine çeken Oppo Find X3 Pro modellerinin FCC sertifikası da sızdırıldı. 

Oppo Find X3 Pro özellikleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta içerisinde tasarımı ile ilgili sızıntılarla gündeme gelen Oppo Find X3 Pro, yeni sızıntılar ile tekrar adından söz ettiriyor. Gücünü Snapdragon 888 işlemci sisteminden alan bu model, 12 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 6.7 inç OLED ekran ile oiyasada yerini alacak olan cihaz, 120 Hz ekran tazeleme hızına ve 1.07 miyar renk desteğine sahiptir. Dörtlü kamera sistemi ile dikkatleri üzerine toplayan cihaz, 25x yakınlaştırmaya da sahiptir. 

OPPO Find X3 Pro'nun render görselleri yayımlandıOPPO Find X3 Pro'nun render görselleri yayımlandı

Sony IMX766 sensöre sahip 50 Megapiksel ana, Sony IMX766 sensöre sahip 50 Megapiksel ultra geniş açı, 13 Megapiksel telefoto lens ve 25x yakınlaştırma özelliğine sahip 3 Megapiksel lens ile fotoğraf konusunda da kullanıcıların beğenisini karşılıyor. 

65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj özelliği ve 4.500 mAh batarya ile güçlü bir kullanım sunan cihaz, 30W VOOC Air kablosuz şarj teknolojisini de destekleyecek. Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenen lansman öncesi ortaya çıkan özellikler, birçok kullanıcı tarafından dikkat çekiyor. Kamera konusunda oldukça dikkat çekici olan bu cihaz, Samsung ve Huawei gibi akıllı telefon devlerine güçlü bir rakip olacak.


OPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyorOPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyor

PAYLAŞ