Oppo Find x3 Pro hakkında yeni detaylar - Haberler - indir.com

Oppo Find x3 Pro hakkında yeni detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 20:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi OPPO’nun gündemde olan amiral gemisi modeli olan OPPO Find X3 Pro modeline dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 2021 yılının en sağlam amiral gemisi modellerinden birisi olacak olan OPPO Find X3 Pro, yüksek bir ihtimalle normal Find X3 ile beraber mart ayında gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber tanıtılması bekleniyor. Hala modele dair detaylar netleşmezken, sızıntılar yapılmaya devam ediliyor. OPPO’nun bu yeni modelinde son olarak 65W hızlı şarj destekli 4500 mAh’lik bir pil ile gelmesi bekleniyor. Kutu içinden Android 11 ile çıkacak Find X3 Pro, bu sefer başka bir test ile karşımıza çıktı.

Bu noktada model yüksek ihtimalle en yüksek versiyon olarak 12 GB RAM + 256 GB depolama ile gelmesi bekleniyor. Bu test kapsamında işlemci noktasında cihazın netleşmiş olması, kağıt üzerinde oldukça güçlü gösteriyor.

OPPO ve OnePlus Ar-Ge çalışmaları için güçlerini birleştiriyorOPPO ve OnePlus Ar-Ge çalışmaları için güçlerini birleştiriyor

OPPO Find X3 Pro özellikleri ile dikkat çekecek

Cihazın donanım özelliklerine gelecek olursak, işlemci gücü olarak Snapdragon 888 modelinden gücünü alması bekleniyor. 6.7 inç büyüklüğünde 1440x3216 piksel 120 Hz OLED bir ekran ile gelecek cihazın arkasında mikroskop olarak ifade edilen 25x zoom kamerası ile oldukça iyi yakın çekimler yapabilmesi bekleniyor. Ayrıca cihazın iki farklı 50 megapiksel Sony sensör ile gelmesi de iddia ediliyor.

Amiral gemisi model OPPO Find X3 Pro ile beraber Find X3 Lite ve Find X3 Neo modellerinin de gelmesi bekleniyor. Bu modellerin özelliklerine dair ise henüz bir bilgi bulunmuyor.


Resmi olarak tanıtılan OPPO A55 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A55 5G özellikleri ve fiyatı
OPPO takip cihazı geliştiriyorOPPO takip cihazı geliştiriyor

PAYLAŞ