OPPO Find X3 AnTuTu rekoru kırdı - Haberler - indir.com

OPPO Find X3 AnTuTu rekoru kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo'nun 2021'in ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen amiral gemisi cihazı Find X3, performans testinde kendini gösterdi. Oppo Find X3 Pro AnTuTu puanını ile beraber rekor kırmayı başardı. Snapdragon 888 işlemci sisteminden gücünü alan cihaz, AnTuTu’ya göre en iyi Android akıllı cep telefon oldu. 

AnTuTu rekoru kıran Oppo Find X3’ün bazı özellikleri belli oldu

Akıllı cep telefonları, özellikle işlemcisini, grafik birimini ve bellek durumunu değerlendirerek derecelendirme yapan AnTuTu'da, yeni bir rekora imza atmayı başardı. Girmiş olduğu performans testinde Oppo Find X3, 771.791 puan almayı başararak kendini kanıtlamış oldu. Oppo Find X3 AnTuTu puanı öncesinde, bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıktı. Qualcomm’un yeni üst segment işlemcisi Snapdragon 888‘den güç alan bu telefon, 12 GB RAM kapasitesi ile beraber raflarda yerini alacak. Cihazın depolama alanı ile ilgili olarak henüz bir bilgi bulunmuyor. 

OPPO Find X3 Pro'nun render görselleri yayımlandıOPPO Find X3 Pro'nun render görselleri yayımlandı

Büyük bir başarı elde eden bu telefonun ekran kısmına gelirsek; QHD+ çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızında ve 6.7 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. AnTuTu rekoru kıran Find X3’te yer alan kamera için de bir takım detaylar söz konusudur. Başarılı üretici Oppo, söz konusu bu amiral gemisinin ana kamerası için 50 megapiksel çözünürlüğündeki Sony IMX733 sensörünün kullanılacağı öne sürüldü.

Find X2 Pro, çıktığı süreçte AnTuTu’nun zirvesindeydi

Başarılı üretici şirket Oppo'nun amiral gemisi cihazları performans noktasında sentetik testlerden de başarılı sonuçlar alıyor. Oppo Find X serisinin piyasadaki güncel versiyonu da çıkış yaptığı dönem içerisinde AnTuTu’dan 633.724 skorunu almayı başarmıştı. Aynı dönemde AnTuTu’da ikinci sıradaki telefon Xiaomi Mi 10 Pro‘nun puanı ise 610.627 olmuştu. Söz konusu bu cihaz elde etmiş olduğu başarı ile beraber sık sık gündemde adından söz ettirmeyi başarıyor. 


OPPO Find X3'ün bazı özellikleri ortaya çıktıOPPO Find X3'ün bazı özellikleri ortaya çıktı
OPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyorOPPO Find X3 Pro sızıntıları gelmeye devam ediyor

PAYLAŞ