OPPO Find X2'nin heyecanlandıran teknik özellikleri - Haberler - indir.com

OPPO Find X2'nin heyecanlandıran teknik özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-27 17:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2020 yılının kuşkusuz en fazla merak edilen amiral gemisi akıllı telefon modellerinden olan OPPO Find X2 modeli, dikkat çekici özellikler ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Cihaza dair detaylar gelmeye devam ederken, bu noktada kamera tarafında 2020’nin en iddialı modelleri arasında yer alması bekleniyor. Öyle ki sağlam bir kaynak tarafında bu yeni modelde Sony ile OPPO tarafından özel olarak geliştirilen IMX689 sensörünün yer alacağı belirtiliyor. 48 megapiksel çözünürlüğe sahip bu sensör 1/3 inç boyuta sahip olarak yüksek bir fotoğraf kalitesi vadediyor. İyi bir netleme teknolojisi ile netleme performansının da üst seviye olması bekleniyor. Bu yeni kameraya ek olarak 13 megapiksel Sony IMX 708 sensörlü 5x hibrit zoom özelliğine sunan telefoto kamerası destekleyecek.

Oppo Find X2 iddialı özellikler ile geliyor

Oppo'dan şaşırtıcı bir kamera tasarımıOppo'dan şaşırtıcı bir kamera tasarımı

Bu iki iddialı kameraya ek olarak ise üçüncü kamera tarafında Sony IMX616 ile ultra geniş açı özelliği yer alacak. Cihazın ön yüzeyinde ise 32 megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor. Cihazın donanım detaylarına gelecek olursak modelde güçlü Snapdragon 865 işlemcisi yer alacak. En az 8 GB RAM bulunması beklenen bu modelin ekran tarafında Samsung Display üretim 120 Hz yenileme hızına sahip 6.5 inçlik ekran göreceğiz. Bu ekran 3168x1440 piksel çözünürlük ile beraber MEMC çipi sayesinde yüksek renk doğruluğu sunacak. Bu cihazın ayrıca sahip olduğu bu ekranı ile Galaxy S20 serisinden farklı olarak QHD+ çözünürlükte sunabileceği iddia ediliyor.

Modelde Snapdragon X55 modem yer alacak ve 5G desteğinde bulunması bekleniyor. Diğer yandan cihazda yer alacak olan OPPO M1 yardımcı işlemcisinin bu kapsamda modelin güç tüketimini dengelemesi düşünülüyor. İddialı özelliklere sahip olan bu cihaz ne zaman piyasada olacak henüz bilinmiyor.  


OPPO Find X2’nin kamera özellikleri heyecan uyandırıyorOPPO Find X2’nin kamera özellikleri heyecan uyandırıyor
OPPO'nun iki yeni telefonu ilk kez Geekbench'te görüntülendiOPPO'nun iki yeni telefonu ilk kez Geekbench'te görüntülendi

PAYLAŞ