OPPO Find X2'nin batarya özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

OPPO Find X2'nin batarya özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

OPPO Find X2 serisi iki farklı modelden oluşuyor ve bu iki cihazda oldukça merak ediliyor. OPPO Find X2 serisinin detayları nihayet netlik kazanmaya devam ediyor. 22 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen OPPO Find X2, adından söz edilmeye başlandığı günden bu yana merak konusu olan ürünler arasındadır. Genel itibariyle gerçekten merak konusu olan OPPO Find X2 ailesi, şirketin kendi açıklamasıyla 65W SıperVOOC hızlı şarj özelliği de yer alıyor. Bu özellikle beraber kullanıcılar çok vakit kaybetmede cihazlarını şarj edebilecekler. Bu konuda söylentilere bakıldığında bu hızlı şarj sistemine sahip olan telefonlar boş olan bir bataryayı sadece 35 dakika içerisinde tamamen doldurabilecekler. 

Bunun yanı sıra aynı zamanda ek olarak akıllı cihazlarda 30W hızlı kablosuz şarj desteğinin de olacağı netleşen özellikler arasındadır. Bu durum da kullanıcılar tarafından beğeni toplayan özellikler arasındadır. Kablosuz şarj desteği özelliğinin sadece Pro modellere özel olarak bırakılma ihtimali bulunurken, şirketin daha önce de konuyla ilgili olarak verdiği bilgilere göre 30W hızlı kablosuz şarj teknolojisi 4.000 mAh kapasitesine sahip bir bataryayı 80 dakika içerisinde tamamen doldurabilecekler. 

Oppo Find X2 Özellikleri Ortaya ÇıktıOppo Find X2 Özellikleri Ortaya Çıktı

Bildiğiniz üzere Xiaomi tarafından üretilen yeni amiral gemisi Mi 10 Pro adlı akıllı cihazda 30W hızlı kablosuz şarj özelliği bulunuyor. Söz konusu bu modelin kablo üstünden hızlı şarj desteği ise 50W şeklinde açıklanıyor. Bu bağlamdan bakıldığında OPPO Find X2 modelleri hatırı sayılır düzeyde öne çıkıyor. 

OPPO Find X2 ailesi başka neler sunuyor

OPPO Find X2 ailesinde yer alan cihazlar, 6,5 inç 3168×1440 piksellik ekran özelliğine sahip olup 120 Hz yenileme hızına QHD+ çözünürlük gücüne sahiptir. Söz konusu bu iki cihazda gücünü Snapdragon 865 işlemci sisteminden gücünü alırken en az 8 GB RAM kapasitesiyle karşımıza çıkacak. Snapdragon X55 modem ile 5G desteği sunacak OPPO Find X2 serisindeki cihazlar, aynı zamanda 120 Hz ekran ile bağlantılı olduğu aktarılan OPPO M1 yardımcı işlemciyle karşımıza çıkacak deniyor. Şu an için OPPO Find X2 ailesinde yer alan telefonlar hakkında elde edilen bilgiler bunlar ile sınırlıdır. Yakın zaman içerisinde cihazlar hakkında daha detaylı bilgiler elde ederek konuya daha fazla hakim olabiliriz. 


Oppo Find X2 çıkış tarihi ve özellikleri belli olduOppo Find X2 çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu
OPPO Find X2’nin kamera özellikleri heyecan uyandırıyorOPPO Find X2’nin kamera özellikleri heyecan uyandırıyor
OPPO Find X2'nin heyecanlandıran teknik özellikleriOPPO Find X2'nin heyecanlandıran teknik özellikleri

PAYLAŞ