OPPO Find X2 tanıtım tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

OPPO Find X2 tanıtım tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil Dünya Kongresi’nde yeni akıllı telefon modelini tanıtacağı kesinleşen OPPO kongrenin iptal edilmesiyle yeni bir plan geliştirdi. Ne zaman tanıtılacağı merakla beklenen Find X2’nin tanıtım tarihi netleşti.

2019 yılında Türkiye pazarına giren OPPO ülkemizde de en çok rağbet gören akıllı telefon markaları arasında yer alıyor. Hem teknolojisi, hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirketin bir süredir sızıntılarla sık sık gündeme gelen yeni akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği de merak ediliyordu. Bilinen özelikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Find X2 normal şartlarda 2020 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacaktı. Ancak Wuhan’da baş gösteren Corona Virüsü tehlikesi nedeniyle iptal edilen kongre birçok akıllı telefon üreticisi gibi OPPO’yu da yeni bir tanıtım planı düzenlemek zorunda bıraktı.

Resmi olarak tanıtılan OPPO A31 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A31 özellikleri ve fiyatı

Yeni gelen sızıntılar OPPO’nun Find X2 modelini ne zaman tanıtacağını gözler önüne serdi. Şirketin etkinlik görselinin sızdırılmasıyla ortaya çıkan tarih 6 Mart 2020’yi gösteriyor.

OPPO Find X2 özellikleri

Son dönemlerde sızıntılarla sık sık gündeme gelen OPPO’nun yeni akıllı telefonu Find X2 6.5 inçlik bir ekranla karşımıza çıkacak. Super AMOLED ekran teknolojisi üzerine kurulu olan Find X2 Gorilla Glass 6 korumalı QHD+ ekranla gelecek. Tasarım açısından oldukça şık görnüme sahip olan cihazın ekran çerçevelerinin oldukça ince olması daha fazla kullanılabilir ekran oranı sağlıyor. Gücünü Qualcomm’un bu yılın en popüler işlemcisi Snapdragon 865 işlemci yongasından alacak olan Find X2 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip.

OPPO Find X2'nin merakla beklenen batarya özellikleri

Kullanıcılarına son derece başarışı bir fotoğraf deneyimi sunması beklenen cihaz ana kamera olarak Sony’nin en son üretmiş olduğu çok yönlü odaklama teknolojine sahip 48 Megapiksel çözünürlüklü kamerasını kullanıyor. Arka panelinde toplamda üçlü kameraya ev sahipliği yapan OPPO Find X2, 12 Megapiksel çözünürlüğe ve 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip sensörlere sahip. Ön panelinde 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerasına ev sahipliği yapan OPPO Find X2 kutusundan Android 10 tabanlı olarak çıkacak. 4065 mAH’lık batarya gücüne sahip olacağı bilinen cihazın kaç W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacağı henüz netleşmedi. Henüz fiyatı hakkında da bir açıklama bulunmayan cihazın 6 Mart 2020 tarihinde tanıtılması bekleniyor.


OPPO'nun ilk akıllı saatinin tasarımı ve fiyatı ortaya çıktıOPPO'nun ilk akıllı saatinin tasarımı ve fiyatı ortaya çıktı
OPPO kendi işlemcisini geliştiriyorOPPO kendi işlemcisini geliştiriyor

PAYLAŞ