OPPO Find X2 serisinin iddialı yeni teknik detayları - Haberler - indir.com

OPPO Find X2 serisinin iddialı yeni teknik detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-28 10:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi OPPO’nun ülkemizde de satılacak olan en yeni Oppo Find X2 ve Find X2 Pro modellerinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bu yeni bilgiler hem şirket tarafından resmi olarak paylaşılırken, hem de sızıntıları gerçekleşmeye devam ediyor. Resmi olarak ülkemizde de satılacak olan OPPO Find X2 ve Find X2 Pro modeli iddia edilenlere göre 3K çözünürlüklü 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak OLED paneller ile oldukça dikkat çekiyor. Söz konusu bu ekranlar 10 bit renk derinliği sunacağı ve tam 1 milyar renk gösterebileceği de ifade ediliyor. Oppo Find X2 serisinin ekran özellikleri ve yeteneği ile en iyi ekrana sahip olan Samsung Galaxy Ultra’yı geride bırakması bekleniyor. Ancak normal bir kullanımda 10 bit renk derinliği ile 1 milyar renk gösteriminin çok da fazla fark yaratmaması bekleniyor.

OPPO Find X2’den iddialı detaylar

OPPO kendi işlemcisini geliştiriyorOPPO kendi işlemcisini geliştiriyor

Ekran tarafındaki asıl fark ise 120 Hz yenileme hızında olacak. 60 Hz’e göre çok daha akıcı ve inanılmaz olacak olan 120 Hz ekran haricinde Find X2’de M1 adlı özel bir işlemci yönetilecek. Bu işlemcinin ise direkt bir şekilde OPPO tarafından geliştirildiği duyuruluyor. Cihazın donanım tarafına geldiğimizde ise Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. En az 8 GB RAM’e sahip olacak olan bu model Snapdragon X55 modemi sayesinde 5G desteğine de sahip olacak. 65W SuperVOOC hızlı şarj sistemine sahip olacak modelin kamera özellikleri de dikkat çekiyor.

Buna göre 1/1.4 inç Sony IMX689 sensörlü 48 megapiksel ana kameraya ek olarak Sony IMX586 sensörü 48 megapiksel + 13 megapiksel S5K3M5 periskop kameraları bir arada göreceğiz. Ön yüzeyde ise Sony IMX616 sensörlü 32 megapiksel selfie kamerası göreceğiz.


OPPO Find X2 tanıtım tarihi belli oldu!OPPO Find X2 tanıtım tarihi belli oldu!
OPPO yeni amiral gemisi FIND X2 serisini canlı video ile tanıtacakOPPO yeni amiral gemisi FIND X2 serisini canlı video ile tanıtacak

PAYLAŞ