Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirvede! - Haberler - indir.com

Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirvede!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

2020 yılının ilk aylarında olmamız nedeniyle akıllı cep telefonu üreticileri yeni amiral gemisi nitelikli telefonları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu akıllı cihaz üreticileri arasında rekabetin sürekli değiştirirken, AnTuTu gibi performans testlerinde de sıralama sürekli değişiyor. Uygulama mağazası Google Play StorE, krizi ile gündemde adından söz ettiren AnTuTu'dan performans testinden henüz tanıtımı gerçekleşmeyen Black Shark 3 modeli 620952, Red Magic 5G ise 633724 puan aldı. Bu her iki cihazında oyuncu telefonu olduğunun altını çizmek gerekiyor. Telefonları oyunculara yönelik tasarlanmış olup teknik özellikleri de bu düzeyde geliştirilmiştir. Piyasada yer alan akıllı cep telefonları arasında ise Xiaomi Mi 10 Pro, AnTuTu testinden 610627 puan alarak zirveye adını yazdırmayı başarmıştı. 

Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!

Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirveye yerleşti

Eşsiz kamera özelliğiyle DxOMark’ta zirveye yerleşen Oppo Find X2 Pro bu kez donanımı ile AnTuTu tarafından yapılan performans testinde liderlik koltuğuna oturmayı başarmıştır. Buna ek olarak DisplayMate cihazın ekranını A+ sınıfında konumlandırdı. Söz konusu bu cihaz rakipleri ile benzer bir şekilde Qualcomm Snapdragon 865‘den güç alıyor ve cihaz, AnTuTu testinden 637099 puan aldı. 7 nm+ fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli Snapdragon 865’in çalışma hızı 2.84 GHz’e kadar çıkabiliyor. 5G desteği sunan Oppo Find X2 Pro, Adreno 650 grafik birimine sahip olan işlemcinin yapısı ise şu şekildedir, 1 x 2.84 GHz Kryo 585 & 3 x 2.42 GHz Kryo 585 & 4 x 1.8 GHz Kryo 585. Hem teknik özellikleri hem de tasarımı ile dikkat çeken bu akıllı cihaz, performans testinden de başarı ile geçerek kendini kanıtlamıştır. 

AnTuTu tarafıondan geliştirilen tüm bu yardımcı uygulamalar Google Play Store üzerinden kaldırıldı. Kaldırılan bu uygulamaların geri gelip gelmeyeceği şu an bilinmezliğini korurken, internet sitesi üzerinden indirerek cihazlara yüklemek mümkün.


Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!
AnTuTu puanlarına göre Şubat ayının en iyi akıllı telefonlarıAnTuTu puanlarına göre Şubat ayının en iyi akıllı telefonları
AnTuTu uygulamaları Google Play mağazasından kaldırıldıAnTuTu uygulamaları Google Play mağazasından kaldırıldı

PAYLAŞ