Oppo Find X2 Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Oppo Find X2 Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Oppo’nun son amiral gemisi modeli olan Oppo Find X cihazında çerçevesiz bir ekran tasarımı ile beraber gizlenebilen bir kamera sistemi bulunuyor. Rakiplerine göre oldukça farklı ve ilginç bir tasarım yapısı ile karşımıza gelen bu serinin yeni modeline dair bazı detaylar ortaya çıktı. Oppo Find X2 olarak görmemiz beklenen model hem tasarım hem de teknik özellikler bakımından bizlere neler sunacak gelin detaylıca bakalım. Find X modeliyle beraber pazarda oldukça ses getiren Oppo şirketinin yepyeni amiral gemisi olan Oppo Find X2 üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Ünlü YouTube kaynağı tarafından hazırlanan bir videoyla beraber Oppo Find X2 modelinin özellikleri ve tasarım detaylarına dair bazı bilgiler ortaya çıkıyor.

Oppo Find X2 Tasarım ve Özellikleri

Oppo'dan Siri'ye Rakip!Oppo'dan Siri'ye Rakip!

İlk modelde olduğu gibi cihazın yine çarpıcı bir tasarım ile dikkat çekmesi bekleniyor. MrWhoseTheBoss kanalının ifade ettiğine göre Oppo’nun akıllı telefonlar için geçtiğimiz hafta tanıtmış olduğu 10x optik zoom teknolojisine sahip kamerasını bu yeni modelde göreceğiz. Ayrıca yeni teknoloji bir parmak izi okuyucusunun da yine Find X cihazında yer alması bekleniyor. Diğer yandan Galaxy S9 modelinde ilk olarak gördüğümüz değişken diyafram yeteneği yine bu cihazda da göreceğiz. Samsung 12 megapiksellik arka kamerası ile F1.5 ve F2.4 diyafram arasında değişkenlik özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Buna benzer bir yeteneği ise Find X2 cihazında görmemiz bekleniyor. Ayrıca marka bu cihaza özgü özel bir gece modu özelliğini de yer verecek.

Oppo artık Türkiye'de!

Cihazın biraz da donanım tarafına gelecek olursak Oppo Find X2 ile beraber son nesil modaya ayak uydurulacak ve ekrana gömülü bir kamera sistemiyle gelmesi bekleniyor. Ayrıca bu yeni amiral gemisi modelinde SuperVOOC adlı hızlı şarj teknolojisini göreceğiz. Markanın bu hızlı şarj teknolojisi ile beraber 3400 mAh kapasitesinde bir bataryayı 0’dan 100 seviyesine sadece 35 dakikada şarj edebilecek. Oppo’nun bu yeni Find X2 modelini tıpkı Find X’te yapıldığı için Haziran ayında piyasaya girmesi bekleniyor. Cihaza dair hazırlanmış olan YouTube videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.




OPPO'dan Ar-Ge'ye 1.43 milyar dolar!OPPO'dan Ar-Ge'ye 1.43 milyar dolar!
Oppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacakOppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacak

PAYLAŞ