OPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyor - Haberler - indir.com

OPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi OPPO’nun Find X2 ve Find X2 Pro modelleri haricinde bazı özel versiyonlarında geleceği belli oldu. Özel bir Lamborghini Edition sürümünün yolda olduğu ortaya çıktı. Türkiye’de de satılacak olan OPPO Find X2 ve Find X2 Pro modelleri, 6 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Bu tarihe yönelik gelen bilgilere göre “Lamborghini Edition” adlı özel bir sürüm de duyurulacak. Bu benzer Lamborghini Edition sürümünü Find X modeli için de piyasada görmüştük. İlk sürüm yaklaşık olarak 1442 dolar fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak yeni Find X2 Pro modelinin bu özel Lamborghini Edition modelinin tam 2884 dolar fiyat etiketi ile satılması bekleniyor. Buda inanılmaz bir satış fiyatı olarak karşımıza çıkmış oluyor.

Oppo Find X2 Lamborghini Edition, inanılmaz fiyatla geliyor

Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!

Bu özel sürümün sadece spesifik pazarlarda yer alması beklenirken, özel tasarıma sahip olacak bu modelin görünümü henüz belli olmuş değil. Diğer yandan cihazlar yalnız gelmeyecek ve OPPO Watch akıllı saat modelini de göreceğiz. Yeni nesil OPPO Find X2 ve Find X2 Pro modellerinin özelliklerine gelecek olursak, modellerde 6.7 inçlik 3K çözünürlüğe sahip 120 Hz yenilemeli bir ekran paneli bulunacak. Bu panel ayrıca 10 bit renk derinliğime sahip AMOLED bir yapıda bulunacak. Brian Shen tarafından yapılan paylaşıma göre ise telefonlar bu güçlü ekranlara rağmen 8 saate yakın bir açık ekran süresi sunabilecek. Hem 120 Hz hem de yüksek çözünürlük ile pil tarafında cihazın kullanıcılar üzmemesi bekleniyor.

Tüm bu modellerin işlemci gücü tarafında OPPO imzalı özel bir modelin yer alması bekleniyor. Bu fiyatıyla ve özellikleriyle iddialı yeni nesil OPPO cihazların çok yakın zamanda tanıtılması ve özelliklerin resmi olarak belli olması bekleniyor.


44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ