Oppo Find X Özellikleri Resmileşti - Haberler - indir.com

Oppo Find X Özellikleri Resmileşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-12 14:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son günlerde Çin merkezli telefon üreticileri, akıllı telefon dünyasında en çok ses getiren markalar oluyorlar. Bunlardan bir tanesi de Oppo olacak gibi duruyor. Oppo'nun piyasaya sürmesi dört gözle beklenilen cihazı Find X'in, Samsung, Apple gibi teknoloji dünyasının dev isimlerine rakip olacağı düşünülüyor. Find X'in daha önce sızdırılan teknik özellikleri, doğru olduğu takdirde cihazın oldukça iddialı bir çıkış yapacağını göstermişti. Teknoloji dünyasının ve rakiplerinin merakla beklediği yeni Oppo Find X2in teknik  özellikleri sonunda resmi olarak açıklandı. Oppo Find X, 2018 yılının en güçlü işlemcilerinden birine sahip olacak.

Oppo Find X teknik özellikleri

Akıllı telefon pazarına giren her yeni model rekabetin de kızışmasını sağlıyor. Rekabeti arttıracağı düşünülen modellerden birisi de Oppo Find X olarak görülüyor. Oppo Find X'in merakla beklenen teknik özellikleri, sonunda ortaya çıktı. Bu özellikler göz önünde bulundurularak, Oppo'nun ilk amiral gemisini piyasaya süreceği söyleniyor.

Oppo Find X, işlemci tarafında gücünü Snapdragon 845'ten alıyor ve bu işlemci gücü 2018'in en iyilerinden. Ekran kısmına bakıldığında, AMOLED paneller kullanıldığı görülüyor. Ekran boyutu 6.4 inç Find X, kavisli bir görünüme sahip. Depolama da 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza ile karşımıza çıkan cihaz, kamera kısmında 20 Mp ve 16 Mp olarak arkada çift kameraya sahip. Bununla birlikte arka kamera 5x optik zoom yapabiliyor. Ön kamerada ise 25 mp çözünürlükle gelecek olan Find X, özçekim konusunda da iddialı. Cihazın işletim sistemi Android 8.1 Oreo. Batarya gücü ise 3645 mAh. Şu an için hakkında verilen bilgiler bunlarla kısıtlı olan Oppo Find X, 19 Ağustos tarihinde tüm detaylarıyla tanıtılacak.





PAYLAŞ