Oppo Find X, Ekran Kasa Oranında Rekor Kıracak - Haberler - indir.com

Oppo Find X, Ekran Kasa Oranında Rekor Kıracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-18 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticilerinden devrim niteliğinde yenilikler görmeye devam ediyoruz. Telefon pazarına çentikli ekran tasarımına sahip ilk modeli Mi Mix ile sunan Xiaomi sonrasında birçok üretici çentikli tasarıma sahip model üretmiş ve artık bir standart haline gelmişti. Şimdi ise Çinli üreticilerden olan Oppo tarafından bir süre sonra duyurulması beklenilen iddialı ve güçlü model Find X'in iddialı ekran-kasa oranı sunması bekleniyor. Ekran kasa oranlarının bir hayli gelişmeye devam ettiği telefon pazarında ekranların gittikçe genişlediğini görmeye devam ediyoruz. Günümüzde şuan için yüzde 70-80 ve 90 oranlarında ekran kasa oranlı cihazlar artık bir standart haline geldi diyebiliriz.

Oppo Find X

Şimdi ise Oppo cephesi bu alanda yeni bir adım atarak ekran kasa oranı tarafında rekor bir seviyeye erişmek istiyor. Bu noktada şirketin 19 Haziran tarihinde resmi olarak tanıtacağı Find X modelinin ekran kasa oranı hakkında yeni bir afiş yayınlandı. Bu görsele göre modelin ön yüzü gözüküyor ve ekran kasa oranı tarafında net bir rakam yer almasada, 9_._% olarak bir ibare bulunuyor. Bu noktada yüksek ihtimal ve tahminlere göre Oppo Find X'in ekran kasa oranı tarafında yüzde 90 seviyesini aşacağı aşikar bir durum diyebiliriz.

İlgili haber : Oppo Find X Özellikleri Resmileşti

Bu yönde yapılan tahmin ve sızıntılara göre ise bu rakamın yüzde 93.8 seviyesinde olacağı ifade ediliyor. Bu rakam henüz resmi olmasada, Oppo Find X'in yüzde 90'un üzerinde bir ekran kasa oranı ile göreceğiz. Neredeyse çerçevesiz olarak nitelendirebileceğimiz bu modelin ön yüzeyde kamera ve sensörleri nasıl konumlandıracağı ise merak konularından birisi diyebiliriz.





PAYLAŞ