Oppo F11 Eşsiz Özellikleri ile Bekleyenleri Heyecanlandıracak Nitelikte - Haberler - indir.com

Oppo F11 Eşsiz Özellikleri ile Bekleyenleri Heyecanlandıracak Nitelikte

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 13:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Özellikleri itibariyle kendi sınıfından akıllı cihazlardan çok daha iddialı bir cihaz olarak karşımıza çıkan Oppo F11 Pro piyasada yerini aldı. Şimdiden gözleri üzerine çekmeyi başaran bu kaliteli akıllı cihaz kaliteli özellikler ile geldi. Adım adım büyüye akıllı cihaz sektörüne baktığımızda her geçen gün karşımıza bir yenisi daha ekleniyor. Etkileyici donanım özellikleri ve şık tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Oppo F11 Pro, kendi segmentinden olan cihazlardan çok daha üstün olacak. Oppo'nun bugüne kadar geliştirdiği en iddialı akıllı cihazlardan biri olarak karşımıza çıkan Oppo F11 Pro resmi olarak tüketicinin karşısına çıktı. Oppo F11 Pro'nun tasarımına baktığımız taktirde tamamen çerçevesiz bir tasarım karşımıza çıkıyor. Bu özelliği ile amiral gemilerine taş çıkaracak olan Oppo F11 Pro fiyatını yüksek tutmamak adına MediaTek işlemci sistemi üzerine kurulmuştur. 

Diğer akıllı cihazlarda olmayan en dikkat çekici özelliklerden biri ise Micro USB giriş desteği sunuyor olmasıdır. 6.5 inçlik ekranı ve tamamen çerçevesiz yapısı sayesinde %91'e yakın ekran gözde oranına sahip olan Oppo F11 Pro tüketicinin zevklerini karşılaşacak düzeyde bir cihazdır. Günden güne daha da gelişim gösteren ve adından söz ettirmeyi başaran Oppo, son teknoloji üzerine kurulması ve orta segmentli akıllı cihazlardan çok daha gelişmiş olması şimdiden kullanıcıları heyecanlandıracak bir durumdur. Üstelik cihazın fiyatı da makul tutulmuştur. Full HD+ ekran çözünürlüğü sayesinde cihazın görüntü kalitesi de her zamankinden iyi bir konumdadır. Şu an için oldukça olumlu bir izlenim sunan Oppo F11 Pro beklentileri karşılıyor. Son zamanların orta segmentli en kaliteli akıllı cihazları arasında yerini almayı başaran Oppo F11 Pro'nun fotoğraf kalitesi de her zamankinden daha iyi cihazın ana kamerası 48 MP çözünürlükte olurken aynı zamanda cihaz iki farklı arka kameraya sahiptir. Bu sayede Oppo F11 Pro ile üst düzey kalitede fotoğraflar çekmeniz mümkündür. 

Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'deDünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

Oppo F11 Pro'nun Gelişmiş Özellikleri

Vivo V15 Pro'ya benzer bir tasarım ile karşımıza çıkan F11 Pro, MediaTek Helio P70 işlemci sistemi ile karşımıza çıkıyor. 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve bununla beraber aynı zamanda 6GB RAM, 128GB depolama alanına sahip iki farklı cihaz ile karşı karşıya kalacağız. 6.5 inç Full HD+ LCD ekran özelliğine sahip olan bu kaliteli cihazda 48 MP kamera ve  5 MP çift arka kamera ile karşılaşacağız. Bununla beraber 16 MP kalitesinde ön kamerada muhteşem selfieler çekmeniz konusunda oldukça başarılı olacak. Bu özelliklerin yanı sıra 4.000 mAh batarya sistemi de cihazın kalitesini artıracak özellikler arasında. Oppo markası orta segmentli akıllı cihazlar arasında en iyi olarak görülen Oppo F11 Pro ile gündemde yerini almayı başarıyor. Fiyatının son derece uygun olacağı düşünülse de şu an için fiyatlandırmanın nasıl olacağı hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Türkiye'de de resmi olarak Oppo'nun faaliyet gösterdiğini düşündüğümüzde cihazın Türkiye'de de satışa çıkması beklenen durumlar arasında. 


Oppo artık Türkiye'de!Oppo artık Türkiye'de!
Oppo'dan Siri'ye Rakip!Oppo'dan Siri'ye Rakip!
OPPO'dan Ar-Ge'ye 1.43 milyar dolar!OPPO'dan Ar-Ge'ye 1.43 milyar dolar!

PAYLAŞ